bunu neden ekran kartının biosuna bağladınız? sorununuzu ve sistem özelliklerinizi detaylı şekilde açıklar mısınız? bios sürümünden ötürü böyle sorunlar yaşayamazsınız sorun başka bir yerde olabilir.Pc kendini kapatıyor
Pc benim değil detaylı bilmiyorum Ryzen7 5800X Gtx1660 super bu kadarını biliyorum söylediğine göre pc si shutdown veriyor psu ile alakalı da olabilir ama oyun oynarken veya bir şey indirirken gittiğini söyledibunu neden ekran kartının biosuna bağladınız? sorununuzu ve sistem özelliklerinizi detaylı şekilde açıklar mısınız? bios sürümünden ötürü böyle sorunlar yaşayamazsınız sorun başka bir yerde olabilir.
bunun biosla falan alakası yok; aşırı ısınma olabilir, psu yetmiyor olabilir, işlemci soğutucusu iyi monte edilmemiş olabilir... sorunu yaşayan kimse onunla muhattap olalım, sen aracılık etme dostum. ayrıca ne ekran kartının nede anakartın bios sürümüyle alakalı kapanma sorunu olması çok saçma nerden aklınıza geldi böyle bişey?Pc benim değil detaylı bilmiyorum Ryzen7 5800X Gtx1660 super bu kadarını biliyorum söylediğine göre pc si shutdown veriyor psu ile alakalı da olabilir ama oyun oynarken veya bir şey indirirken gittiğini söyledi