Buradaki freesync destekler DP port ile aynı zamanda g sync destekliyormuBütçene göre bir seçim yapabilirsin.Rehber - Bütçeye Göre Monitör Öneri Listesi!
Dostlar, bu konuda her bütçeye göre sıfır monitör önereceğim. Monitörlerin eksisini artısını da yazacağım. 0-550 TL: Şahsen bu bütçede en mantıklısı 2. el monitörler olacaktır. Fakat önerecek olursam bunları önerebilirim. https://rb.gy/bhc95l https://rb.gy/0lqyqy 550-750 TL...donanimarsivi.com
Benim derdim ekran yırtılması onun için en azından yüksek kalite olmasa da sorunsuz şekilde çalışır mı onu merak ediyorum g syncOnun yerine bunu öneririm.
GameBooster 23.6" GB-2461CF 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster 23.6" GB-2461CF 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-2461CF ITOPYA'da.www.itopya.com
sorunsuz çalışacaktırBenim derdim ekran yırtılması onun için en azından yüksek kalite olmasa da sorunsuz şekilde çalışır mı onu merak ediyorum g sync
bende monitör ararken gsync li monitör bakıyordum (bende gtx 1660super kullanıcısıyım) gsync açılabilen bir monitör aldım hiç açmıyorum gsync i hiçbir işe yaramıyor arada vsync açıyorum yeterli oluyorArkadaşlar inno3D GTX 1660 süper ekran kartım var bu monitör iyi midir? alınır mı? bu fiyata birde g sync calisiyormu bunda
Senin aldığın monitör kaç Hz her oyunda 144 üstü sabit FPS aldığına emin misin o açıktır ama sen farkına varmıyorsundur yoksa panelin Max Hz desteği ile aldığın FPS arasında çok fark olsa far ederdinbende monitör ararken gsync li monitör bakıyordum (bende gtx 1660super kullanıcısıyım) gsync açılabilen bir monitör aldım hiç açmıyorum gsync i hiçbir işe yaramıyor arada vsync açıyorum yeterli oluyor
bende ekran yırtılmasından korkuyodum vsync i açıyorum şuan yırtılma falan olmuyorbende monitör ararken gsync li monitör bakıyordum (bende gtx 1660super kullanıcısıyım) gsync açılabilen bir monitör aldım hiç açmıyorum gsync i hiçbir işe yaramıyor arada vsync açıyorum yeterli oluyor
açık değil çünkü dp kablom yok1500₺ Max bütçe var bu onerdiginiz kesin g sync destekli ise bunu alacağım Max bu fiyatlarda başka önerin varmı en iyisi bu mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin aldığın monitör kaç Hz her oyunda 144 üstü sabit FPS aldığına emin misin o açıktır ama sen farkına varmıyorsundur yoksa panelin Max Hz desteği ile aldığın FPS arasında çok fark olsa far ederdin
75 hz mı monitorybende ekran yırtılmasından korkuyodum vsync i açıyorum şuan yırtılma falan olmuyor
14475 hz mı monitory
eğer ağır bir hikayeli yun oynuyorsam hz düşürüp vsync açıyorum75 hz mı monitory
Kaç FPS alıyorsun oyunlarda ne oynuyorsun
Bende tam o tür oyunlar oynuyorum diyecektim144
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer ağır bir hikayeli yun oynuyorsam hz düşürüp vsync açıyorum