Neler Yeni

Güç kaynağı Cızırtı ve kapanma sorunu

MqusityX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Ağbal
Yeni bir pc aldım bir kaç ay geçtikten sonra bilgisayarın psu kısmında bir cızırtı gelmeye başladı ayrıca korku oyunu oynarken bir jumpscare geldiğinde veya herhangi bir yayın açtığımda ani kapanmalar oluyor sizce sorunu nedir ? PSU Değişmem gerekirmi

PSU İzoly 500w

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Hocam izoly almanızın sebebi neydi ki yazık etmişsiniz paranıza :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni bir pc aldım bir kaç ay geçtikten sonra bilgisayarın psu kısmında bir cızırtı gelmeye başladı ayrıca korku oyunu oynarken bir jumpscare geldiğinde veya herhangi bir yayın açtığımda ani kapanmalar oluyor sizce sorunu nedir ? PSU Değişmem gerekirmi

PSU İzoly 500w
Eğer Alma imkanınız var ise 300-400 lira gibi bir fiyata FSP 500W alın anladığım kadarıyla bilgisayar hakkında pek bilginiz yok bir bilgisayarcıya taktırabilirsiniz satın aldıktan sonra.

PSU İzoly 500w
eğer PSU'yu satın alabıleceksenız alıp satın derim, izoly asla memnun etmez.

Bilgisayarı aldığınız fiyatı söylerseniz forumdaki arkadaşlar size sistem atabilirler.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Ani kapanma sorunlarını 1 haftadır bende çekiyordum. PSU değiştirdiğimde sıkıntım düzeldi. OCCT ile 6.2.2 versiyonu ile güç testi yapın eğer sıkıntı yaşıyorsanız bütçenizi belirtmeniz durumunda güç kaynağı önerebiliriz. Alınacak ise ve bütçe yeterliyse tavsiyem XPG Pylon 550W veya 650W.

MqusityX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Ağbal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ani kapanma sorunlarını 1 haftadır bende çekiyordum. PSU değiştirdiğimde sıkıntım düzeldi. OCCT ile 6.2.2 versiyonu ile güç testi yapın eğer sıkıntı yaşıyorsanız bütçenizi belirtmeniz durumunda güç kaynağı önerebiliriz. Alınacak ise ve bütçe yeterliyse tavsiyem XPG Pylon 550W veya 650W.
Kesin olarak psu değişeceğim Corsair CV550 düşünüyorum sizce yetermi

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Göksel Gündüz
muhtemelen güç kaynağı içindeki kapasitörlerde sorun var. Değiştirmen gerekli. Yada bir elektronikçiye götür bozulan kapasitörü değiştirip onartabilirsin.

Jack321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Selçuk

PSU İzoly 500w
Yeni psu önerirm FSP Hydro K 500W

Sistemime Zarar Verir

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
sorunlu psu o zaten. En kısa zamanda değiştir onu sistemine kalıcı zararlar verir.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Bilgisayarınız açıldıktan 20-30 dk sonra (Yğkteyken) elinizi psuya dokundurup ısınıyorsa hemen bilgisayarı kapatıp psuyu çöpe atın çünkü bu belirtiler patlıyacağına dair bir tanı.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Bilgisayarınız açıldıktan 20-30 dk sonra (Yğkteyken) elinizi psuya dokundurup ısınıyorsa hemen bilgisayarı kapatıp psuyu çöpe atın çünkü bu belirtiler patlıyacağına dair bir tanı.

Top Bottom