Neler Yeni

güç kaynagı fanlaı dönmüyor

RepePepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Necip Okur
arkadaşlar selam güç kaynagım hiç bir türlü dönmüyor lütfen pc ısınınca döner demeyin. pc ısınınca ekran kartım dönüyor fakat güç kaynagım hiç bir türlü dönmüyor ne derseniz diyin uygulama dediniz occt denile uygulamadan fazla bişi anlamadım yardımcı olabilirmisiniz

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
arkadaşlar selam güç kaynagım hiç bir türlü dönmüyor lütfen pc ısınınca döner demeyin. pc ısınınca ekran kartım dönüyor fakat güç kaynagım hiç bir türlü dönmüyor ne derseniz diyin uygulama dediniz occt denile uygulamadan fazla bişi anlamadım yardımcı olabilirmisiniz
Marka model nedir PSU nun?

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
power boost bts 500e
PSU nun ısınması çok büyük tehlike yaratabilir. Ki üstelik kalitesiz bir modelden bahsediyoruz. Yeni aldıysan iade etmeni, garantisi duruyorsa garantiye göndermeni tavsiye ederim.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Kusura bakmayın,az önce cevap yazamadım için. Şimdi test sonuçların baktım. Bence "güç kaynağı"nı garantiye yollayın. Çünkü "Power- Crashed" hatası vermiş.

RepePepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Necip Okur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakmayın,az önce cevap yazamadım için. Şimdi test sonuçların baktım. Bence "güç kaynağı"nı garantiye yollayın. Çünkü "Power- Crashed" hatası vermiş.
kasa yanında gelmişti ben almadım

Top Bottom