GÜÇ KAYNAĞI ÖNERİSİ (power supply değil)

En azından 1000VA tavsiye ederim. Ben çift monitör kasa ve modemi bağladım sorunsuz kullanıyorum.
Tamamdır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VA ile W ölçümü farklı şeyler. Watt değerinin %35 fazlasını hesaplıyorum ben en ideal olarak.
600W için 850VA'da ucu ucuna yetebilir hesaplamak lazım ama ideali 1000VA almak olur.
Bütçeniz varsa Tunçmatik alın, Makelsan alın. Bütçe az diye mecbur ucuz yollu önerdim ama ucuz ürünlerin de ömrü kısa oluyor bir şekilde ve koruma güçleri de belli oranda kalıyor.
Anladım hocam öğrendiğim iyi oldu, bütçeyi arttırıp iyi bişey almak lazım, 1000VA dışında dikkat edilmesi gereken farklı bir kriter varmıdır? Bilsem iyi olur bütçeye göre kriter filtrelerim.

Tamamdır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam öğrendiğim iyi oldu, bütçeyi arttırıp iyi bişey almak lazım, 1000VA dışında dikkat edilmesi gereken farklı bir kriter varmıdır? Bilsem iyi olur bütçeye göre kriter filtrelerim.
Bir çok teknik detay var derinlemesine vakıf değilim bende,
Ama iyi bir marka seçimiyle hepsini güvence altına alıyorsunuz, Tunçmatik-Makelsan tercih etmek daha iyi güvence sağlar çoğu markadan.

Online UPS - Line İnteractive UPS farkları vardır.
Online tercih etmemenizi tavsiye ederim. Hem daha maliyetli oluyorlar hem de gereksizler ev kullanımında.
Çok ses yapıyorlar gerçekten. Alıp satmak zorunda kaldım çünkü yaptığı sesten.
Gerektiğinde devreye giren Line İnteractive ev kullanımında en ideal UPS türüdür.
Bunun dışında hassasiyet göstereceğiniz çok bir şey yok açıkçası. VA konusuna da dikkat ederek.

Bir çok teknik detay var derinlemesine vakıf değilim bende,
Ama iyi bir marka seçimiyle hepsini güvence altına alıyorsunuz, Tunçmatik-Makelsan tercih etmek daha iyi güvence sağlar çoğu markadan.

Online UPS - Line İnteractive UPS farkları vardır.
Online tercih etmemenizi tavsiye ederim. Hem daha maliyetli oluyorlar hem de gereksizler ev kullanımında.
Çok ses yapıyorlar gerçekten. Alıp satmak zorunda kaldım çünkü yaptığı sesten.
Gerektiğinde devreye giren Line İnteractive ev kullanımında en ideal UPS türüdür.
Bunun dışında hassasiyet göstereceğiniz çok bir şey yok açıkçası. VA konusuna da dikkat ederek.
Anladım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,612
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10
Geri