Cugullox
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Ege Berk Sâdi
Öncelikle herkese Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Bu PC donanımları hakkında bilgi sahibi değilim,acemiyim.Lütfen anlayış gösterin.
Ben haftasonu Evga GTX 1070 FTW2 alacağım.(Bu arada onun yerine gtx 1660 alın falan yazmayın ben bu kartı alacağım
Lütfen sonuna kadar okuyup cevabı mantıklı bi şekilde öyle yazın,bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım.
Şimdi benim sorunum şu bende 6+6 12 pin kablom var ama bu kart 8+8 16 pin istiyor.
Güç kaynağım ise şu (80+ Bronz sertifikası olduğunu söylüyorlar.Türk sayfalarında bu psu hakkında pek bi bilgi bulamadım):
Pinler ise şunlar:
Benim Sata çıkışları da bunlar (sata mı yoksa moleks mi bilgim yok)
Bilgisayarcı bi tanıdığıma sordum sata girişi olan 8 pin kablo almamı söyledi doğru mudur ?
Öyle ise nasıl bi kablo almam gerekiyor ?
Link atarsanız sevinirim.
Ayrıca benim anakartım MSI Z97 Gaming 3 uyumlu olur mu ?
Lütfen mantıklı bir şekilde bilgi sahibi olan kardeşlerim,abilerim yazsın.
Varsayım ve ihtimal karıştırmayın direkt doğru olan ney ise onu söyleyin lütfen.
Şimdiden yanıtlayan herkese çok çok teşekkürler.Sağlıcakla...
Bu PC donanımları hakkında bilgi sahibi değilim,acemiyim.Lütfen anlayış gösterin.
Ben haftasonu Evga GTX 1070 FTW2 alacağım.(Bu arada onun yerine gtx 1660 alın falan yazmayın ben bu kartı alacağım
Lütfen sonuna kadar okuyup cevabı mantıklı bi şekilde öyle yazın,bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım.
Şimdi benim sorunum şu bende 6+6 12 pin kablom var ama bu kart 8+8 16 pin istiyor.
Güç kaynağım ise şu (80+ Bronz sertifikası olduğunu söylüyorlar.Türk sayfalarında bu psu hakkında pek bi bilgi bulamadım):
Pinler ise şunlar:
Benim Sata çıkışları da bunlar (sata mı yoksa moleks mi bilgim yok)
Bilgisayarcı bi tanıdığıma sordum sata girişi olan 8 pin kablo almamı söyledi doğru mudur ?
Öyle ise nasıl bi kablo almam gerekiyor ?
Link atarsanız sevinirim.
Ayrıca benim anakartım MSI Z97 Gaming 3 uyumlu olur mu ?
Lütfen mantıklı bir şekilde bilgi sahibi olan kardeşlerim,abilerim yazsın.
Varsayım ve ihtimal karıştırmayın direkt doğru olan ney ise onu söyleyin lütfen.
Şimdiden yanıtlayan herkese çok çok teşekkürler.Sağlıcakla...