Neler Yeni

Yardım Güç kaynağı ve ekran kartı pin girişleri sorunu..

Cugullox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Berk Sâdi
Öncelikle herkese Selamun Aleyküm arkadaşlar.

Bu PC donanımları hakkında bilgi sahibi değilim,acemiyim.Lütfen anlayış gösterin.

Ben haftasonu Evga GTX 1070 FTW2 alacağım.(Bu arada onun yerine gtx 1660 alın falan yazmayın ben bu kartı alacağım :)

Lütfen sonuna kadar okuyup cevabı mantıklı bi şekilde öyle yazın,bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım.

Şimdi benim sorunum şu bende 6+6 12 pin kablom var ama bu kart 8+8 16 pin istiyor.
Ekran Görüntüsü (81).png

Güç kaynağım ise şu (80+ Bronz sertifikası olduğunu söylüyorlar.Türk sayfalarında bu psu hakkında pek bi bilgi bulamadım):

Ekran Görüntüsü (78).png

Pinler ise şunlar:
Ekran Görüntüsü (79).png

Benim Sata çıkışları da bunlar (sata mı yoksa moleks mi bilgim yok)
Ekran Görüntüsü (80).png

Bilgisayarcı bi tanıdığıma sordum sata girişi olan 8 pin kablo almamı söyledi doğru mudur ?

Öyle ise nasıl bi kablo almam gerekiyor ?

Link atarsanız sevinirim.

Ayrıca benim anakartım MSI Z97 Gaming 3 uyumlu olur mu ?

Lütfen mantıklı bir şekilde bilgi sahibi olan kardeşlerim,abilerim yazsın.

Varsayım ve ihtimal karıştırmayın direkt doğru olan ney ise onu söyleyin lütfen.

Şimdiden yanıtlayan herkese çok çok teşekkürler.Sağlıcakla...

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Güç kaynağım ise şu (80+ Bronz sertifikası olduğunu söylüyorlar.Türk sayfalarında bu PSU hakkında pek bi bilgi bulamadım):
Sertifika, herhangi bir koruma hakkında bilgi sağlamaz. Bilinmedik bir marka iyi mi kötü mü bir şey diyemem.

Bilgisayarcı bi tanıdığıma sordum sata girişi olan 8 pin kablo almamı söyledi doğru mudur ?
8 pin kablo nasıl oluyor?
6 pinlik bağlantıyı 8 pin mi yapıyor? Eğer dediği buysa pek sağlıklı bir yöntem değil.
Örnek:

Cugullox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Berk Sâdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır 6 pinlik bağlantıyı 8 pin yapmıyor

o beyaz fiş gibi şeye takılıyor 8 pin kablosu (sata diyorlar o beyaz şeye sanırım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,312
Üyeler
158,989
Son üye
Airdrop V
Top Bottom