Neler Yeni

Güç kaynağı yetiyor mu ?

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
Ekran kartını yeni mi aldınız. Yani sistemi uzun süredir kullanıyordunuz da sıkıntı yeni mi olmaya başladı. monitör vga ekran kartı hdmı mı acaba. televizyonun da hdmı girişi varsa televizyona takarak deneyebilirsin.

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Ekran kartını yeni mi aldınız. Yani sistemi uzun süredir kullanıyordunuz da sıkıntı yeni mi olmaya başladı. monitör vga ekran kartı hdmı mı acaba. televizyonun da hdmı girişi varsa televizyona takarak deneyebilirsin.
Hayır ekran kartını yeni aldım çok uzun zaman olmadı Max 3 hafta çoklayıcı kullandım güç kaynağı 6 pin destekliyor ben dönüştürücü ile 8 pin dönüştürdüm . Dalgalanma olunca güç kaynağı yetersizliği olabilir diye düşündüm çünkü 8 yıllık ve güç sertifikası yok diye .

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
Bende PSU da sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Güç kaynağı yetmediği zaman bilgisayara reset atar. Dönüştürücü çok kaliteli değilse ekranın siyah kısımlarında bozulmalara yol açar diye biliyorum. FurMark programını kurup içinden gpu-z yi açıp 10 dakikalık bi test yap derim. FurMark ekran kartını zorlar. Bakalım sistemin kapanacak mı. Endişe de etme FurMark sisteme zarar vermez.

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Bende PSU da sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Güç kaynağı yetmediği zaman bilgisayara reset atar. Dönüştürücü çok kaliteli değilse ekranın siyah kısımlarında bozulmalara yol açar diye biliyorum. FurMark programını kurup içinden gpu-z yi açıp 10 dakikalık bi test yap derim. FurMark ekran kartını zorlar. Bakalım sistemin kapanacak mı. Endişe de etme FurMark sisteme zarar vermez.
Kapanmadı Gayet stabil çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

360w çıkışı var yetmiyor PSU ağlıyor
Ekran kartı güç tüketimi yüzde 64 e aldım
Sorun düzeldi ama ekran kartı performansı yüzde 20 düştü ama sorun değil

• Beğen
Reaksiyonlar: Mays
Top Bottom