Yardım Güç kaynağım için akım korumalı prize ihtiyacım var mı ?

Bloodless

80+
Reaksiyon skoru
55
Bütçe
500
Elimdeki güç kaynağı bu:
https://amzn.eu/d/cerAULK

İlk defa kasa kullanacağım, garanti ilerlemek istiyorum.

Önerileriniz için not: Uzatma kablosu elimde var. Tekli priz girişi alıp sıkıntı yaratmıyorsa ve fiyat açısından avantajlı ise ilk tercihim onlar olur.

Akım korumalı prizi taktığın prizde, odada, dairede, katta, binada verimli bir topraklama sistemi yok ise istersen 10.000tl lik akım korumalı priz al normal bir prizden hiçbir farkı yok.

Akım korumalı prizi taktığın prizde, odada, dairede, katta, binada verimli bir topraklama sistemi yok ise istersen 10.000tl lik akım korumalı priz al normal bir prizden hiçbir farkı yok.
Hocam binada topraklama var . Psu da sertifika olarak destek ağı geniş. İşimi sağlama alayım diye böyle bir arayışa girdim.

Akım korumalı priz yüksek akımdan korur o da şaibeli. Regülatörlü ups almanız lazım. Laptop gibi çalışmış olur kasa. Yüksek voltaj da olsa düşük voltaj da olsa dalgalanma da olsa ilk önce ups alır enerjiyi, oradan psu'ya aktarılır. Tam koruma sağlar. Ayrıca elektrik gitse de en az 20-30 dakika daha pc çalışır. Fiyatlarına göre 2-3 saat daha çalıştıracak kadar ups'ler de var ama gereksiz pahalı.

Bence yinede bir regulatör yeterli olacaktır. Zaten sağlam bir PSU' nuz varsa çok bir şey olacağını sanmıyorum.

Hocam sizin attığınız ürün daha kaliteli fakat ben bunu da önerebilirim kendim de bunu kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,388
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri