Akü bozulunca ve yanmaya başlayınca lağımdan berbat koku verir. O kokuya benziyorsa gözle göremediğin bir noktasında arızası olabilir.Toz değil dışkı kokusuna razı olacağın bir koku.
Ben nasıl yardım edebilirim Bir çözüm bul reisZibilyon tane devre var nasıl anlayayım hangisinden geliyor koku içini sarmış.
Plastik, erimiş PCB, havaya uçmuş kapasitör kokuları...Dün ikinci elden aldığım güç kaynağı sorunsuz çalışıyor her şey hoş ama içi leş gibi kokuyor ve çalışırken de fan çalıştığı için odaya doluşuyor koku.
Yanık kokusu değil telafuz edemediğim leş gibi bir koku.
PC başında oturamıyorum o kadar kötü.
Ne yapabilirim bu kokuyu gidermek için ?
Ciddi bir fantezi olur.İçini söküp parfümle temizlesem yüzeyi olur mu acaba ?
Sıvı sıkma ama havalandırabilirsin.İçini söküp parfümle temizlesem yüzeyi olur mu acaba ?
Aga uzaktan uzaktan sıkarsan parfüm fln belli bi süre koku azalır fakat yeniden başlarİçini söküp parfümle temizlesem yüzeyi olur mu acaba ?
Banyoda yıka Nejdat Delioğlu abinin yaptığı gibi bol deterjan dök ohhh misss yeni gibi olurİçini söküp parfümle temizlesem yüzeyi olur mu acaba ?
Nejdat dayıya hayranım ya.Banyoda yıka Nejdat Delioğlu abinin yaptığı gibi bol deterjan dök ohhh misss yeni gibi olur