Neler Yeni

Güç tuşuna 8-9 defa basınca PC ancak açılıyor

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Reaper
Arkadaşlar sorunum bilgisayarı açarken yaklaşık 8-12 kere power tuşuna bastıktan sonra açılıyor
Yani basıyorum fanlar dönüyo her şey çalışıyor ekrana görüntü gelmeden ekran kararıyo ve o ekranda kalıyo taki ben tekrar power tuşuna basana kadar .bi 5 kere böyle oluyor daha sonra 6.basmamda filan görüntüde geliyor tekrar ekran karaıyor o siyah erkanda kalıyo yine power tuşuna basıyorum . 10-11.basışımda görüntüyle beraber bilgisayar açılacak konuma gelirken yine ekran kararıp o siyah ekranda kalıyor tekrar power tuşuna basıyorum mecbur olarak
ve en sonunda 12-13.basışımda bilgisayarım açılıyor..

Kısacası bastığım sayı ilerledikçe bilgisayar biraz daha açılmaya yaklaşıyor ve açılıyor
Bu sorun yaklaşık 1 aydır devam ediyor.. Acaba nedendir? Bilgisayar açıldıktan sonra reset attığımda bu sorun olmuyor.. ama kapattıktan sonra tekrar oluyor.. Yaklaşık 5-6 dakika bilgisayarı açmak için uğraşıyorum
Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.. Şimdiden teşekkür ederim..

Ayrıca güç düğmesine bir yamukluk var gibi; power düğmesi sanki biraz kaymış gibi. Ben power tuşundan şüpheleniyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes Opçin
anakarta bağlı olan power kablosunu çıkarıp o pine metal bir şeyle dokunup açılıp açılmadığını kontrol et hocam. eğer tek dokunuşta açılıyorsa powerda sıkıntı vardır muhtemelen

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Emre
anakarta takılı olan power, reset ve hdd led kablolarını çıkarıp, yerlerini kontrol edip tekrardan takmayı denedin mi ? Eğer olmuyorsa power kablosunu çıakrtıp bi ataç veya metal uçlu bir şeyle (tornavida vb.) oraya dokunup açmayı dener misiniz

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Reaper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakarta takılı olan power, reset ve hdd led kablolarını çıkarıp, yerlerini kontrol edip tekrardan takmayı denedin mi ? Eğer olmuyorsa power kablosunu çıakrtıp bi ataç veya metal uçlu bir şeyle (tornavida vb.) oraya dokunup açmayı dener misiniz
hiç denemedim sizce anakarta bağlı olan kabloları çıkarıp tekrar takayım mı

Top Bottom