Neler Yeni

Gulikit Kingkong3 Pro nasıldır alınır mı? 3 taksit 3500tl

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Hocam eski bir kol. Hall effect yok tek artısı mekanik tuşları ve xbox lisansı. Aynı zamanda kablolu bir kol. Kablosu sorun olmaz derseniz bunun 2 üst modeli olan gamesir kaleid var. Bir nevi easysmx x10'un kablolu versiyonu diyebilirsiniz. 2300 lira olmasının sebebi xbox lisanslı olması paket içinden 1 aylık gamepass de hediye çıkıyor. Ama tek eksi yanı kablolu olması
hmm hocam şuan ben zaten çöp bir kol kullanıyorum bana git şunu al 2-3 yıl hiçbir şekilde işte deadzone vs olmadan kullan diyeceğiniz kol hangisi hemen alayım xbox düzeni olması güzel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

g5 pro v2 ile pro max special edition arasında ne fark var hocam çok soru bombardımanına tutuyorum şuan sizi ama almak i,stiyorum şuan emin olarak şuanda yüzden

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Süleyman Selim Avseren
hmm hocam şuan ben zaten çöp bir kol kullanıyorum bana git şunu al 2-3 yıl hiçbir şekilde işte deadzone vs olmadan kullan diyeceğiniz kol hangisi hemen alayım xbox düzeni olması güzel olur

g5 pro v2 ile pro max special edition arasında ne fark var hocam çok soru bombardımanına tutuyorum şuan sizi ama almak i,stiyorum şuan emin olarak şuanda yüzden
Çıkabileceğiniz son bütçe ve kablolu olup olmaması sizi etkiliyor mu hocam

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Eyüphan DEMİRCİ

youtubedeki katip çelebi sizmisiniz hocam oradan videolara bakayım direkt

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Çıkabileceğiniz son bütçe ve kablolu olup olmaması sizi etkiliyor mu hocam
hocam kablosuz olsa daha iyi bütçe olarak taksitli alacaım 3 taksit 1200 vs okey yani max bütçede 3600 falan diyelim

Evet hocam 😅 ama tek videom var bi 2 3 hafta içerisinde güzel bi gamepad tierlist yapmayı planlıyorum
evet hocam farkettim kendinizi geliştirmenizi kesinlikle beklişyorum vidolara devamm

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Süleyman Selim Avseren
evet hocam farkettim kendinizi geliştirmenizi kesinlikle beklişyorum vidolara devamm
İnşallah hocam, özellikle yazın güzel şeyler üretmeyi planlıyorum. Ülkede gamepad tanıtacak kaliteli adam yok malesef hala önerilen kollar orijinal xbox ve ps5 kolu ve monster pusat clutch. Ayar oluyorum görmeye bu videoları o yüzden kendimin yapamsı lazım bir şeyleri artık diye düşündüm

banada öyle geldi hocam satın alıncak en mantıklı yer n11 midir kutu içeriği şarj standı vs geliyormu acaba
Şarj standı olmayan versiyonu sanırsam şu an satışta olan, en ucuz n11de gözüküyor fiyat olarak başka sitelerde bulamadım

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
İnşallah hocam, özellikle yazın güzel şeyler üretmeyi planlıyorum. Ülkede gamepad tanıtacak kaliteli adam yok malesef hala önerilen kollar orijinal xbox ve ps5 kolu ve monster pusat clutch. Ayar oluyorum görmeye bu videoları o yüzden kendimin yapamsı lazım bir şeyleri artık diye düşündüm

Şarj standı olmayan versiyonu sanırsam şu an satışta olan, en ucuz n11de gözüküyor fiyat olarak başka sitelerde bulamadım
evet hocam çok güzel düşünmüşsünüz bende monster görmekten bıktım açıkcası orjinal kollarda çok basic kalıyor

peki hocam bu v2 ile max sizin satın aldığınız arasındaki fark neydi birde szin deneyiminiz nasıldı

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Süleyman Selim Avseren
evet hocam çok güzel düşünmüşsünüz bende monster görmekten bıktım açıkcası orjinal kollarda çok basic kalıyor

peki hocam bu v2 ile max sizin satın aldığınız arasındaki fark neydi birde szin deneyiminiz nasıldı
Hocam deneyimim iyiydi aslında 1 saat civarında f1 ve wrc oynadım ikisinde de tatmin etti beni. Hele hele g7nin zayıf titreşimi karşısında kolun güzel titreşimi beni baya memnun etti. V2 ile farkı mekanik tuşların olmaması, trigger lock olmaması ve değiştirilebilen bir joystick yapısının olmaması. Parayı vermişken bence v2 almak daha mantıklı kalıyor ama max se modeli de sizi üzmez dediğim gibi kullanması rahat bir koldu

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Eyüphan DEMİRCİ

v2 de vs pc de yazılımları varmı bunların yazılım telefondan yapsak pc de aynı o modda devam eder mi? mesela

Hocam deneyimim iyiydi aslında 1 saat civarında f1 ve wrc oynadım ikisinde de tatmin etti beni. Hele hele g7nin zayıf titreşimi karşısında kolun güzel titreşimi beni baya memnun etti. V2 ile farkı mekanik tuşların olmaması, trigger lock olmaması ve değiştirilebilen bir joystick yapısının olmaması. Parayı vermişken bence v2 almak daha mantıklı kalıyor ama max se modeli de sizi üzmez dediğim gibi kullanması rahat bir koldu
mekanik tuşlar dışında trigger lock ve değiştirilebilir joystick benim açımdan ne kadar önemli olmasada şarj standı çok hoş ama bi noktada önemsiz olabilir

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Süleyman Selim Avseren
PC uygulaması yok hocam malesef ama telefonda yapılanlar pcye geçiyor mu bilmiyorum tahminen geçiyordur. Geçmese bile default kullanımı çok iyi bir performans sergiliyor zaten

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
PC uygulaması yok hocam malesef ama telefonda yapılanlar pcye geçiyor mu bilmiyorum tahminen geçiyordur. Geçmese bile default kullanımı çok iyi bir performans sergiliyor zaten
macro tuşları pc deyken boşa koymuşlar gibimi olur acaba diye merak ettimde benim için aradakıi etken şu oldu şuan SE alacaksam hem daha ucuz hemde şarj standı olduğundan v2 alacaksam ise benim için mekanik tuşlar olması etkiliyo başka gözle görülür önemli bir fark varmı fc25 oynarken farkedilicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,746
Üyeler
170,042
Son üye
Bilal Gümüş
Top Bottom