Neler Yeni

Gümrük İhalesinden Alındı Diye Ucuza Satılan Bilgisayarlar Güvenlirimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Durmuş Tetik
Selam arkadaşlar bir arkadaşım ınstagramda "Gümrük Deposu" diye bir sayfa buldu ve Monster Abra a5 v15.2 gaming laptop u 0 diye 3.900 tl ye satıyorlar. Kendilerine neden bu kadar ucuz diye sorduğumuzda;
Gümrükten ihale ile alınan ürünler tanıtım amaçlı fiyatlardır gerekli belgeler sayfamızda mevcut. Diyorlar.
Bu ve bunun gibi ürünler, siteler güvenilir mi?? Ben güvenmiyorum ve akıl erdiremiyorum o yüzden soruyorum.
Teşekkürler.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
güveniilir değil

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Selam arkadaşlar bir arkadaşım ınstagramda "Gümrük Deposu" diye bir sayfa buldu ve Monster Abra a5 v15.2 gaming laptop u 0 diye 3.900 TL ye satıyorlar. Kendilerine neden bu kadar ucuz diye sorduğumuzda;
Gümrükten ihale ile alınan ürünler tanıtım amaçlı fiyatlardır gerekli belgeler sayfamızda mevcut. Diyorlar.
Bu ve bunun gibi ürünler, siteler güvenilir mi?? Ben güvenmiyorum ve akıl erdiremiyorum o yüzden soruyorum.
Teşekkürler.
Aman hocam böyle şeylere kanmayın.

Keremdiyola

80+ Bronze
Selam arkadaşlar bir arkadaşım ınstagramda "Gümrük Deposu" diye bir sayfa buldu ve Monster Abra a5 v15.2 gaming laptop u 0 diye 3.900 TL ye satıyorlar. Kendilerine neden bu kadar ucuz diye sorduğumuzda;
Teşekkürler.
Asla güvenmeyin hocam

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
"Kardeşim yanlış anlama havaalanında çalışıyorum, gümrükten geçmeyen ürünleri satıyorum, bu Lacoste parfüm dışarda 500 lira bende 100 lira" diye yanaşanlardan herhalde.
haykırdım bro gülmekten tıkıldım tam öyleler haklısın :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Top Bottom