Green MAN
80+ Bronze
Görev başarılı asker senin adına sevindim . Umarım bende sevinebilirim.Gümrükten geçer mi beyler 2 mouse ve 1 klavye aynı anda
Görev başarılı asker senin adına sevindim . Umarım bende sevinebilirim.Gümrükten geçer mi beyler 2 mouse ve 1 klavye aynı anda
kaynak diye linkle beraber paylaşılıyor.Beyler açıktan paylaşınca saçma sapan ceza alırım diye atmadım özelden yazın :d
1 den fazlaydı hocam 10 tane falan 3389 mouse durgod klavye falan geldi 380 den1 tane stok geldi 1 saat önce çektim
Son 1 anlamında yazdım1 den fazlaydı hocam 10 tane falan 3389 mouse durgod klavye falan geldi 380 den
Almanya mağazası şuArkadaşlar bu arada bende mağaza linki hala boş ekrana çıkıyor, konumu Almanya yapıp giriyorum bu sefer de bu sayfa Tr konumunda görüntülenebilir diyor. Nasıl olacak bu iş?
Çok sağ ol dostum Allah daha iyisini sana nasip etsin inşallah, günlerdir saat 4de uyuyorum sabah akşam amazondaydım, dersleri aksattım bir tık, ama sonunda amacıma ulaştım.Görev başarılı asker senin adına sevindim . Umarım bende sevinebilirim.
Link düşünce geldi sandım gene , artık yazıları da okumadan tıklıyorumÇok sağ ol dostum Allah daha iyisini sana nasip etsin inşallah, günlerdir saat 4de uyuyorum sabah akşam amazondaydım, dersleri aksattım bir tık, ama sonunda amacıma uğraştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buradan takip edin beylerAmazon'daki listemi inceleyin
www.amazon.com.tr
pembeyi satmayı düşünür müsünAlıntıyı görüntüleSonunda gönderildi