o telegram gurubu hangisi kanka acil lazım özelden yazBugün büyük geldi yav gateron brown kırmızı gk61 ve durgod klavyeyi de verdiler 380 den mouse da 3389 sensörlü bunun artık daha çabuk bitme sebebi telegram gruplarına da düştü stok gelince direk paylaşıyor onlar
ahahahaha bende lol girdim 30 dkda bir bakıyordum tam maça girince gelmişYaaaaa ooooffffffff kaçırdım yine bi kahvaltı yapak dedik ooooooffffff
Banada lütfeno telegram gurubu hangisi kanka acil lazım özelden yaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ahahahaha bende lol girdim 30 dkda bir bakıyordum tam maça girince gelmiş
öyle olmuyor ya gelip bitince daha gelmiyor bir sonraki seriyi beklemek gerekiyor tabi yamyamlardan sana kalırsa
Sonraki serinin ne zsaman geliceği belli olmuyor ki, bildirim de gelmiyor amazondan, f5liyorum o yüzden, var mı daha iyi bi yöntem yakalamak için yeni seriyi?öyle olmuyor ya gelip bitince daha gelmiyor bir sonraki seriyi beklemek gerekiyor tabi yamyamlardan sana kalırsa
Denk geleceksin başka türlü imkansız ciddi yamyamlar var 24 saat bunu takip eden 1dkda almışlar gördüğün gibi tüm stoğuSonraki serinin ne zsaman geliceği belli olmuyor ki, bildirim de gelmiyor amazondan, f5liyorum o yüzden, var mı daha iyi bi yöntem yakalamak için yeni seriyi?
Banada özelden atarmısın grubuBugün büyük geldi yav gateron brown kırmızı gk61 ve durgod klavyeyi de verdiler 380 den mouse da 3389 sensörlü bunun artık daha çabuk bitme sebebi telegram gruplarına da düştü stok gelince direk paylaşıyor onlar
Banada yazar mısın hocamBugün büyük geldi yav gateron brown kırmızı gk61 ve durgod klavyeyi de verdiler 380 den mouse da 3389 sensörlü bunun artık daha çabuk bitme sebebi telegram gruplarına da düştü stok gelince direk paylaşıyor onlar
Kanka buraya atta herkes yararlasınBugün büyük geldi yav gateron brown kırmızı gk61 ve durgod klavyeyi de verdiler 380 den mouse da 3389 sensörlü bunun artık daha çabuk bitme sebebi telegram gruplarına da düştü stok gelince direk paylaşıyor onlar
Knk ben de bi telegram grubundayım çorap attılar yav, hangi grup bu atar mısın?Bugün büyük geldi yav gateron brown kırmızı gk61 ve durgod klavyeyi de verdiler 380 den mouse da 3389 sensörlü bunun artık daha çabuk bitme sebebi telegram gruplarına da düştü stok gelince direk paylaşıyor onlar
Ben de yerimi alıyım. RezBugün büyük geldi yav gateron brown kırmızı gk61 ve durgod klavyeyi de verdiler 380 den mouse da 3389 sensörlü bunun artık daha çabuk bitme sebebi telegram gruplarına da düştü stok gelince direk paylaşıyor onlar