bu ay ki tek yurtdışı alışverişin ise evet.Gümrükten geçer mi beyler 2 mouse ve 1 klavye aynı anda
pembe mouse var bir de olur mubu ay ki tek yurtdışı alışverişin ise evet.
1 ayda 5 tane geçirebiliyorsunGümrükten geçer mi beyler 2 mouse ve 1 klavye aynı anda
toplam 5i geçmedikçe geçer hocam büyük ihtimalle sorun yok gibi duruyor.pembe mouse var bir de olur mu
Amazon hata vermediyse sorun olmaz demişti sistem otomatik iptal ediyormuş zaten 1 ayda 5 i geçerse.1 ayda 5 tane geçirebiliyorsun
ister iptal etsin ister etmesin gümrükten geri döner 6. ürünAmazon hata vermediyse sorun olmaz demişti sistem otomatik iptal ediyormuş zaten 1 ayda 5 i geçerse.
Geçen ay da alışveriş yaptım yurt dışından, 7 ürün vardı geri dönmedi. Sıkıntısız elime ulaştı. Konuştuğumda da , gümrükte sıkıntı çıkarsa yazmanız yeterli biz hallediyoruz dendi "Amazon" tarafından.ister iptal etsin ister etmesin gümrükten geri döner 6. ürün
Edemiyorlar yasa gereği olan bu amazon da çözemez yanlış bilgi verilmiş tarafınıza gümrükçü geçirmese lojistik firmalarıyla anlaşmak zorunda kalırdınGeçen ay da alışveriş yaptım yurt dışından, 7 ürün vardı geri dönmedi. Sıkıntısız elime ulaştı. Konuştuğumda da , gümrükte sıkıntı çıkarsa yazmanız yeterli biz hallediyoruz dendi "Amazon" tarafından.
Geçen ay herhangi bir ekstra fiyat vermeden geçirdim. Amazonla iletişime geçerek.Burda kaçan en zirve indirim attığım durgoddur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edemiyorlar yasa gereği olan bu amazon da çözemez yanlış bilgi verilmiş tarafınıza gümrükçü geçirmese lojistik firmalarıyla anlaşmak zorunda kalırdın