100 lira diğer renklerine bak.970 TL bu lazımda kablosuz alacağım indirim olursa
yazında steelseries aerox 9 wireless 2500 den 300 TL ye düşmüştü onu alıyodum sepetteydi ama alırken hata verdi bu indirimler iyi güzelde kaçırıyoz hep![]()
siyah üstü beyaz noktalar olan açık ara en iyisi bence ondan sonrada kırmızı-siyah olan tabi kişisel birazMouse hangi renk alınır kulaklık beyaz daha yeni g102 almıştım beyaz mı alayım ?
1100 yapıp pwnage symettrical yapıştır belki indirimde xm1 - xm1r bulursun. en kötü orochi v2 alırsın970 TL bu lazımda kablosuz alacağım indirim olursa
yazında steelseries aerox 9 wireless 2500 den 300 TL ye düşmüştü onu alıyodum sepetteydi ama alırken hata verdi bu indirimler iyi güzelde kaçırıyoz hep![]()
siyah üstü beyaz noktalar olan açık ara en iyisi bence ondan sonrada kırmızı-siyah olan tabi kişisel biraz
1100 yapıp pwnage symettrical yapıştır belki indirimde şansına endgame xm1 - xm1r bulursun. en kötü orochi v2 alırsın
Arkadaş hemen görsün diye de yanlış alıntıladık🔥İndirim - Endgame Gear Xm1r 1163TL 🔥
önceden de bu fiyata düşmüştü abartmıyorum superlighttan iyi incelemelerine bakabilirsiniz...forum.donanimarsivi.com
Teşekkürler kardeşim.farklı modeller de mevcut. 200 TL üzerine kargo ücretsiz. delikli ultra hafif mouse ile alınabilir.
link
mağazanın diğer ürünleri
Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi- Gateron optik mavi switch
HK GAMING GK61 Mekanik Oyun Klavyesi Yüzde 60 | 61 RGB Gökkuşağı LED Arkadan Aydınlatmalı Programlanabilir Tuşlar | USB Kablolu | Mac ve Windows PC için | Hotswap Gateron Optik Kahverengi Anahtarlar | Pembe
Mizar MZ60 Luna Mekanik Oyun Klavyesi | %60 Klavye 62 Anahtar ANSI ABD Düzeni | RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | Ghosting Karşıtı NKRO | Progammable Makro Tuşlar | Hotswap Gateron Optik Siyah Anahtarlar | Siyah
Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron optik sarı switch
HK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 16000 cpi | USB Kablolu | 6 Programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Kavrama | Sirius-M 16000cpi Phantom
Alıntıyı görüntüle
linke girince 107 tl kırmızı başka renk bakıp kırmızı geçiyom 970 tl tekrar link girince 107 sepete ekledim almayı denicem kırmızı100 lira diğer renklerine bak.
Link atar mısın?107 liraya kırmızıyı ekledim başka var mı arkadaşlar? Ücretsiz kargo yapalım.
Öncelik klavye. Mümkünse hatta Red, black, Brown switchler.
alakasız olcak ama en iyi gateron switch yellow bulursan yellow al107 liraya kırmızıyı ekledim başka var mı arkadaşlar? Ücretsiz kargo yapalım.
Öncelik klavye. Mümkünse hatta Red, black, Brown switchler.
200TL üstü bedavaymış galibaArkadaşlar prime olsada kargo bedava değil demi ? Prime aboneyim ama aceleden direk sipariş ver dedim beyazı 157ye aldım.