TahaCel
80+ Platinum
Dahası
Bende niye 2k bunlar
birini bana sat ya pembeninNeyse ki gece 2 tane pembe alıp uyumuşum. Bı Pembe hoşuma gitti başka güzel var mıydı?
mavi hayalet aldim ben cok guzelMouse hangi renk alınır kulaklık beyaz daha yeni g102 almıştım beyaz mı alayım ?
ben s aldım çok iyi kaptım mavi hayalet rengini.Mira m aldıysanız iptal edip mira s alın bence hem daha hafif hem daha küçük olduğundan ele daha iyi olur bence.
indirim bitti.Bende niye 2k bunlar
Beyaz aldım bende yanında siyah skatezler geliyor zaten yapıştırınca çok güzel olucak.mavi hayalet aldim ben cok guzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben s aldım çok iyi kaptım mavi hayalet rengini.
indirim bitti.
beyaz siyah ekipmanlarin yanina garip dururdu diye almadim, bu rengi çok sevdim ben aldığım rengi.Beyaz aldım bende yanında siyah skatezler geliyor zaten yapıştırınca çok güzel olucak.
beyazı kalmamış bile, aslında beyaza alınabilirdi, neyse artık geçti.Beyaz aldım bende yanında siyah skatezler geliyor zaten yapıştırınca çok güzel olucak.
Small mu aldınız Medium mu? bu arada skatezler gelmesi çok iyi bence.Beyaz aldım bende yanında siyah skatezler geliyor zaten yapıştırınca çok güzel olucak.
Bendede beyaz kulaklık var zaten beyaz setup toplamak istiyordum bir klavye kaldı işte.Kargosu çok iyi bile yurtdışından 1 haftada geliyor.Daha önce kask almıştım (amazon dışı) 2.5-3haftada gelmişti.beyaz siyah ekipmanlarin yanina garip dururdu diye almadim, bu rengi çok sevdim ben aldığım rengi.
hayırlı olsun ama kargo süresi çok geç ya
Small aldım claw tutuyorum zaten.beyaz siyah ekipmanlarin yanina garip dururdu diye almadim, bu rengi çok sevdim ben aldığım rengi.
hayırlı olsun ama kargo süresi çok geç ya
beyazı kalmamış bile, aslında beyaza alınabilirdi, neyse artık geçti.
Small mu aldınız Medium mu? bu arada skatezler gelmesi çok iyi bence.
bende small aldım, bende beyaz setup kurmak istiyorum ama, macbook aldıktan sonra geçicem ona, şuan siyah devam.Bendede beyaz kulaklık var zaten beyaz setup toplamak istiyordum bir klavye kaldı işte.Kargosu çok iyi bile yurtdışından 1 haftada geliyor.Daha önce kask almıştım (amazon dışı) 2.5-3haftada gelmişti.
Small aldım claw tutuyorum zaten.
Klavyeyi çok istiyordum satan olursa alabilirim ama istediğim fiyata satmazlar zaten.En iyisi sonra yaparım demek yerine direk yavaş yavaş toplamak.bende small aldım, bende beyaz setup kurmak istiyorum ama, macbook aldıktan sonra geçicem ona, şuan siyah devam.
klavyeyi bende almak istiyordum da, işte beşer beşer almış adamlar, milletimin gözü doymuyor. neyse hayırlı olsun hepsine.
selamKlavyeyi çok istiyordum satan olursa alabilirim ama istediğim fiyata satmazlar zaten.En iyisi sonra yaparım demek yerine direk yavaş yavaş toplamak.
Fiyat bilgisi yazma belki adam daha düşüğe satıcak ama seninkini görünce yüksek koyucak ?350 gibi satan olsa alınır ya ama herkes 700-800 civarı koyacak.
Tekini arkadasa aldım ya istemezse veririm problem değilbirini bana sat ya pembenin![]()