federalper
80+ Silver
Elin büyükse small uygun olmayabilir sanasadece olcu farki vardi sanirim small ve medium olarak, bilmiyorum tam bende
Elin büyükse small uygun olmayabilir sanasadece olcu farki vardi sanirim small ve medium olarak, bilmiyorum tam bende
Kargoyla gönderebilirim demedinmuhayır boyut farkı var sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
klavye almadım ben
mouse için söyledim onuKargoyla gönderebilirim demedinmu
hass small almisim benElin büyükse small uygun olmayabilir sana
hocam elim kucuk sayilir aslinda, kac sm x kac sm small icin uygun?Elin büyükse small uygun olmayabilir sana
Ona amazondan bakın o konu hakkında bilgim yok normalde bende o rengi çok beğendim fakat kırmızı siyah olanı aldım klavyem ile uygun olsun diyehass small almisim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam elim kucuk sayilir aslinda, kac sm x kac sm small icin uygun?
elim oyle ahim sahim buyuk degil uyacagini saniyorum. iptal edince aninda para geciyor mu hesaba amazonda?Ona amazondan bakın o konu hakkında bilgim yok normalde bende o rengi çok beğendim fakat kırmızı siyah olanı aldım klavyem ile uygun olsun diye
Hocam 3 tanesi de 350 lira, 200 lira üstü kargo ücretsiz acaba kargo ücretiyle mi 350 bi baksana ona
Mouse bu arkadaşlar ben bir kırmızı m birde s metalik mavi aldım dursun köşede normalde razer Deathadder V2 kullanıyorum
Ama mouse hakkında hiçbir fikrim yok çifti 350 TL ye geliyor değermi değmezmi artık aldım
Keşke klavye de alabilseydim çoktandır gamepower warlock dan kurtulmak istiyorum ama nasip değilmiş alanlara hayırlı olsun
mouse ve keycapslerde bedava onları al bari hocamVay be 1 gün geç girelim dedik neler olmuş![]()
ek gümrük vergisi çıkmıyor demi sadece amazon üzerinden ödediğimiz yetiyormouse ve keycapslerde bedava onları al bari hocam
hayır siparişiniz alında kısmında kaç lira yazıyorsa oek gümrük vergisi çıkmıyor demi sadece amazon üzerinden ödediğimiz yetiyor
stoklar biteli cok olduMevcut değil diyor