Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

pierlupi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna
Konuyu okusaydın keşke adam kendi bilerek yazdı fiyatları,mousenin bir modeli 973tl'ydi sonradan onuda 110tlye çevirdi gözümün önünde,üstelik öyle bir şey olsa adam 1saate kapatır bütün stokları hadi bilemedin 1güne kapatır ama sürekli indirime giriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seni ne kadar alakadar eder ki ? İster satar ister kullanırım parasını ödemiyorum mu sonuçta ?
Kardeşim yanlış anlama muhtemelen senin yaşın kadar amazon tecrübem vardır. Bende yanlış fiyat olduğunu belgeleyenem ama daha önceki alışverişlerimden biliyorum. Böyle neler neler satıldı. Adamlar kaç parti ürün sattı farkında olmadan. Hatta sonradan kullanıcılara çok zor durumda kaldım nolur iptal edin diye mesaj qtanlar oldu. Tartışmak gibi bi amacım yok, bilgilendirme amacı ile yazdım. Herkese hayırlı alışverişler.

Furkanozr

80+ Silver
su zekı arkadası kerız olmayan arkadası raporlar mısınız

garantisi var 1 ustelık gateron swıtch bır sıkıntı yaratmaz cok saglam mal hıc kronık problemı yok garantı ıcın kullanıcı hatası olması lazım
mıs gıbı klavye 500 TL'ye bul yemın ederım daha ıyısı yok bul sana gotte..n vercem

gateron swıtchlı 500 TL'ye sıfır klavye bul
Tamam bu kadar sinirlenmeme gerek yok :D

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
1500TL'lik klavyeyi 500TL'ye alan tarihin en büyük kerizi(!)
1500tl'lik diyonda bu klavye 1500tl olsa sanki alcan. muadillerinin sıfırı hemde beyaz renk + yellow switchlisi şuan amazonda 700-800tl 2.eli için ortalama fiyata almış

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,884
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kardeşim yanlış anlama muhtemelen senin yaşın kadar amazon tecrübem vardır. Bende yanlış fiyat olduğunu belgeleyenem ama daha önceki alışverişlerimden biliyorum. Böyle neler neler satıldı. Adamlar kaç parti ürün sattı farkında olmadan. Hatta sonradan kullanıcılara çok zor durumda kaldım nolur iptal edin diye mesaj qtanlar oldu. Tartışmak gibi bi amacım yok, bilgilendirme amacı ile yazdım. Herkese hayırlı alışverişler.
Çok troll türedi bu konuda ve üyeliğinizin yeni olması şüphe uyandırıyor.Amazon tecrübeniz umrumda değil forum kurallarını okusaydınız herhangi bir ayrım bildiren ifadelerin yasak olduğunu bilirsiniz.Dediğim gibi adam yanlış fiyatlandırma yapsaydı ilerleyen günlerde tekrardan indirimler devam etmezdi.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
sıfır olması birşeyi değiştirmiyor 2.el ilanlarında fiyat düşer. aynı fiyatta olsa amazondan mi alırsın 2 gün sonra klavye bozulsa seni engelleme ihtimali olan birinden mi

Furkanozr

80+ Silver
sıfır olması birşeyi değiştirmiyor 2.el ilanlarında fiyat düşer. aynı fiyatta olsa amazondan mi alırsın 2 gün sonra klavye bozulsa seni engelleme ihtimali olan birinden mi
Ağzınıza sağlık arkadaş bunu anlamıyor yurtdışı garantisi yok diyorum ama o ilandaki 1500 tl fiyatını görünce aman tanrım ben bunu 1000 den aşağı satmam diye düşünüyor

pierlupi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna
Çok troll türedi bu konuda ve üyeliğinizin yeni olması şüphe uyandırıyor.Amazon tecrübeniz umrumda değil forum kurallarını okusaydınız herhangi bir ayrım bildiren ifadelerin yasak olduğunu bilirsiniz.Dediğim gibi adam yanlış fiyatlandırma yapsaydı ilerleyen günlerde tekrardan indirimler devam etmezdi.
Anladım hocam siz haklısınız hayırlı aksamlar.

ChristianSerratos

80+ Silver
Ağzınıza sağlık arkadaş bunu anlamıyor yurtdışı garantisi yok diyorum ama o ilandaki 1500 TL fiyatını görünce aman tanrım ben bunu 1000 den aşağı satmam diye düşünüyor
Türkiye'de garanti bazı firmalar hariç garantinin çok bir önemi yok kullanıcı hatası diyip geri gönderiliyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom