Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ChristianSerratos

80+ Silver
1500tl'lik diyonda bu klavye 1500tl olsa sanki alcan. muadillerinin sıfırı hemde beyaz renk + yellow switchlisi şuan amazonda 700-800tl 2.eli için ortalama fiyata almış
Muadilinin linkini atarmısın

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Zechion

80+ Silver
Benim kargo hollandadan çıkıp hollandaya geri dönmüş

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz

pierlupi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna
Benim kargo hollandadan çıkıp hollandaya geri dönmüş
Hocam bütün kargolar bu şekilde ilerler. Muhtemelen farklı birimler arasında gidip geliyor fakat detay verilmediği için aynı yere gidip gelmiş gibi gözüküyor. İkinci kez ayni yere ulaştı yazdıktan tahmini 2 gün sonra elinizde olur kargonuz. Hayırlı olsun.

Zechion

80+ Silver
Hocam bütün kargolar bu şekilde ilerler. Muhtemelen farklı birimler arasında gidip geliyor fakat detay verilmediği için aynı yere gidip gelmiş gibi gözüküyor. İkinci kez ayni yere ulaştı yazdıktan tahmini 2 gün sonra elinizde olur kargonuz. Hayırlı olsun.
Tamamdır hocam, teşekkürler.

Silinsin

80+ Silver
Bazı arkadaşlar bu fiyatların indirim falan olduğunu zannediyor sanırım. Arkadaşlar bukadar ucuz olmasının sebebi indirim degil, yanlış fiyatlandırma bilginiz olsun. Amazon yurt dışı satıcılarının çok fazla başına geliyor ve amazon asla affetmiyor direk kargoluyor. Bu satıcıda çok yüzler güldürdü ama kendisi ağlamıyordur umarım, yazan kişiler kadar yazmayanlarıda hesaba katarsak tahminen binlerce dolar zarar var gibi duruyor.
Yanlışınız şöyle aktarayım ürün fiyatları diğer ürünler satıldıkça 1400 den aşağı çekildi :D hatta satan firma marka büyütme amacı güden Alman bir şirket yani bu sandığınız olay değil. Bir çok firmayı satın alıyor kendisi şuanda almanya da Straze grup olarak geçiyor fiyat hatası dediğin böyle gerçekleşmiyor. Adamlar 3 tane ürünü en çok satılanlara çıkardı Ücretsiz olarak bir çok inceleme gelecek alanlar tarafından YouTube forumlar v.b. yani fiyat hatası olduğunu anlamama imkanları olmazdı haftalardır kalan ürünler 50 50 gidecek ve şüphe etmeyecek misin tabi olur :D kuru yanlış giren adam keycapsleri 20 den satardı 120 den değil yurtdışında aynı şekilde daha pahalı ürünler yani senin sandığın olaylardan değil mail atıpta teyitte edebilirsin.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım

Zechion

80+ Silver
@Mr Sayar sizin ürün gümrükte kalmış galiba. Ben 2 tane sipariş ettim bu ay boyunca yurt dışından bir ürün de sipariş etmedim. Gümrükte kalır mı , bu gümrükte kalma işi şans olayı mı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,313
Üyeler
163,140
Son üye
bay_noob
Top Bottom