Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Tüm mesajları okumadan aramızdaki olaya karışmazsan sevinirim.
aramızda olay mı var beddua etmenın anlamı yok bugun karsına cıkıp annen inş olur desem ıyı mı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özelse özelden konuşalım, konuyu kirletmeyelim

%99 sıkıntı olmaz hocam
özel degıl arkadas kendı kafasında oynuyor kuruyor

@Araba benım karsımda bana beddua etme beddua gelcek dolascak basına koncak

Zechion

80+ Silver
aramızda olay mı var beddua etmenın anlamı yok bugun karsına cıkıp annen inş olur desem ıyı mı olur

özel degıl arkadas kendı kafasında oynuyor kuruyor
Konuyu kirletmemek için bu konuyu daha uzatmamak lazım. Kendisinin yorumunu raporladım gerekeni moderatörlerin yapacağını düşünüyorum. Beddua eden arkadaşın üslup ve tutumunu hiç sevmedim.

Zeclas.

80+ Bronze
Hocam bütün kargolar bu şekilde ilerler. Muhtemelen farklı birimler arasında gidip geliyor fakat detay verilmediği için aynı yere gidip gelmiş gibi gözüküyor. İkinci kez ayni yere ulaştı yazdıktan tahmini 2 gün sonra elinizde olur kargonuz. Hayırlı olsun.
Benim 3 gün oldu tık yok

Zechion

80+ Silver
Konuyu kirletmemek için bu konuyu daha uzatmamak lazım. Kendisinin yorumunu raporladım gerekeni moderatörlerin yapacağını düşünüyorum. Beddua eden arkadaşın üslup ve tutumunu hiç sevmedim.
Ettiğim rapor reddedilmiş. :D Ne zamandan beri forumda huzuru bozacak davranışlar, kavga ve tartışma çıkartacak kelimeler serbest oldu ?

Benim 3 gün oldu tık yok
Benim sipariş verdiğim gece direkt kargoya verildi.

celilcan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Celil Can
@Mr Sayar sizin ürün gümrükte kalmış galiba. Ben 2 tane sipariş ettim bu ay boyunca yurt dışından bir ürün de sipariş etmedim. Gümrükte kalır mı , bu gümrükte kalma işi şans olayı mı ?
kanka bende hiç sipariş vermemiştim benim bile gümrükte kalmış klasik tr simülasyonu

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
fahrettinaga denen adam iyi bir adam değil. alamayanlar için kurduğumuz dc grubuna birçok klavye almasına rağmen girip sonra 350den klavyelerinizi alırım diyip 700den satmayı düşünüyorum yazan bir adam. böyle adamları ciddiye almaya gerek yok. iyi forumlar.

Silinsin

80+ Silver
Stryze group'a mail çektim büyük ihtimalle 3 güne dönerler bakalım kendileri ne diyecek.

Zechion

80+ Silver
kanka bende hiç sipariş vermemiştim benim bile gümrükte kalmış klasik tr simülasyonu
Hala gümrükteki kişilerin neye göre geçirip neye göre ürünü almadığını bilmiyorum, genelde kafalarına göre oluyor. Hatta eskiden amazonda pahalı bir ürüne 2 dolar etiketi yapıştırıp vergi ödemeden geçirtme vardı. Ciddi olarak bakılmıyor galiba ürünlere.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom