❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Tüm mesajları okumadan aramızdaki olaya karışmazsan sevinirim.
Özelse özelden konuşalım, konuyu kirletmeyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mr Sayar sizin ürün gümrükte kalmış galiba. Ben 2 tane sipariş ettim bu ay boyunca yurt dışından bir ürün de sipariş etmedim. Gümrükte kalır mı , bu gümrükte kalma işi şans olayı mı ?
%99 sıkıntı olmaz hocam

Tüm mesajları okumadan aramızdaki olaya karışmazsan sevinirim.
aramızda olay mı var beddua etmenın anlamı yok bugun karsına cıkıp annen inş olur desem ıyı mı olur

Özelse özelden konuşalım, konuyu kirletmeyelim

%99 sıkıntı olmaz hocam
özel degıl arkadas kendı kafasında oynuyor kuruyor

@Araba benım karsımda bana beddua etme beddua gelcek dolascak basına koncak

aramızda olay mı var beddua etmenın anlamı yok bugun karsına cıkıp annen inş olur desem ıyı mı olur

özel degıl arkadas kendı kafasında oynuyor kuruyor
Konuyu kirletmemek için bu konuyu daha uzatmamak lazım. Kendisinin yorumunu raporladım gerekeni moderatörlerin yapacağını düşünüyorum. Beddua eden arkadaşın üslup ve tutumunu hiç sevmedim.

Hocam bütün kargolar bu şekilde ilerler. Muhtemelen farklı birimler arasında gidip geliyor fakat detay verilmediği için aynı yere gidip gelmiş gibi gözüküyor. İkinci kez ayni yere ulaştı yazdıktan tahmini 2 gün sonra elinizde olur kargonuz. Hayırlı olsun.
Benim 3 gün oldu tık yok

Konuyu kirletmemek için bu konuyu daha uzatmamak lazım. Kendisinin yorumunu raporladım gerekeni moderatörlerin yapacağını düşünüyorum. Beddua eden arkadaşın üslup ve tutumunu hiç sevmedim.
Ettiğim rapor reddedilmiş. :D Ne zamandan beri forumda huzuru bozacak davranışlar, kavga ve tartışma çıkartacak kelimeler serbest oldu ?

Benim 3 gün oldu tık yok
Benim sipariş verdiğim gece direkt kargoya verildi.

Ettiğim rapor reddedilmiş. :D Ne zamandan beri forumda huzuru bozacak davranışlar, kavga ve tartışma çıkartacak kelimeler serbest oldu ?

Benim sipariş verdiğim gece direkt kargoya verildi.
3 gündür Hollanda'da demek istedim 🙂

fahrettinaga denen adam iyi bir adam değil. alamayanlar için kurduğumuz dc grubuna birçok klavye almasına rağmen girip sonra 350den klavyelerinizi alırım diyip 700den satmayı düşünüyorum yazan bir adam. böyle adamları ciddiye almaya gerek yok. iyi forumlar.

Stryze group'a mail çektim büyük ihtimalle 3 güne dönerler bakalım kendileri ne diyecek.

kanka bende hiç sipariş vermemiştim benim bile gümrükte kalmış klasik tr simülasyonu
Hala gümrükteki kişilerin neye göre geçirip neye göre ürünü almadığını bilmiyorum, genelde kafalarına göre oluyor. Hatta eskiden amazonda pahalı bir ürüne 2 dolar etiketi yapıştırıp vergi ödemeden geçirtme vardı. Ciddi olarak bakılmıyor galiba ürünlere.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri