Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zechion

80+ Silver

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Dc Grubuna nasıl katılım sağlayabiliriz
kurucu ben değilim bilmiyorum ama daha fazla alım yapmayacaklardı galiba. hiç ürün alamayanlar alsın diye kurulmuş bir gruptu. 1 tane ihtiyacı olanlar fazladan alıp alamayanlara aynı fiyattan vermesi üzerine.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
kurucu ben değilim bilmiyorum ama daha fazla alım yapmayacaklardı galiba. hiç ürün alamayanlar alsın diye kurulmuş bir gruptu. 1 tane ihtiyacı olanlar fazladan alıp alamayanlara aynı fiyattan vermesi üzerine.
Dahil olabilirsem çok mutlu olurum. Nereden öğrenebilirim hiç değilse belki alırlar şansımı denemek isterim

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,940
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Klavyesi gelen var mı 🧐

Robius

80+ Bronze

pierlupi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna
Yanlışınız şöyle aktarayım ürün fiyatları diğer ürünler satıldıkça 1400 den aşağı çekildi :D hatta satan firma marka büyütme amacı güden Alman bir şirket yani bu sandığınız olay değil. Bir çok firmayı satın alıyor kendisi şuanda almanya da Straze grup olarak geçiyor fiyat hatası dediğin böyle gerçekleşmiyor. Adamlar 3 tane ürünü en çok satılanlara çıkardı Ücretsiz olarak bir çok inceleme gelecek alanlar tarafından YouTube forumlar v.b. yani fiyat hatası olduğunu anlamama imkanları olmazdı haftalardır kalan ürünler 50 50 gidecek ve şüphe etmeyecek misin tabi olur :D kuru yanlış giren adam keycapsleri 20 den satardı 120 den değil yurtdışında aynı şekilde daha pahalı ürünler yani senin sandığın olaylardan değil mail atıpta teyitte edebilirsin.
Hocam bu ihtimali bende düşündüm lakin 10 ürün 20 ürün inceleme için dağıtırsında burdaki maliyet öyle böyle değil. Daha önce zyxel modemler satıldı bi iki parti bu şekilde 50tl'den termos satıldı, mesela dün 600tllik bi termosu 25e aldım. Sonuçta bende mouse falan aldım aynı gemideyiz, düşüncem yanlış fiyat olduğu yönünde.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,884
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç