He yok yav niye gelmesin aynı üründen 2 den fazla değilse gecert.Yok ya millet birbirine inşallah ürünün gelmez falan diyo ayar oldum
He yok yav niye gelmesin aynı üründen 2 den fazla değilse gecert.Yok ya millet birbirine inşallah ürünün gelmez falan diyo ayar oldum
Konuyu açan kişinin sipariş ettiği 2 klavye gümrükte kalmış.He yok yav niye gelmesin aynı üründen 2 den fazla değilse gecert.
Başka birinin daha gümrükte kalmış, umarım herkesin ürünü gümrükten geçer.Konuyu açan kişinin sipariş ettiği 2 klavye gümrükte kalmış.
kurucu ben değilim bilmiyorum ama daha fazla alım yapmayacaklardı galiba. hiç ürün alamayanlar alsın diye kurulmuş bir gruptu. 1 tane ihtiyacı olanlar fazladan alıp alamayanlara aynı fiyattan vermesi üzerine.Dc Grubuna nasıl katılım sağlayabiliriz
Dahil olabilirsem çok mutlu olurum. Nereden öğrenebilirim hiç değilse belki alırlar şansımı denemek isterimkurucu ben değilim bilmiyorum ama daha fazla alım yapmayacaklardı galiba. hiç ürün alamayanlar alsın diye kurulmuş bir gruptu. 1 tane ihtiyacı olanlar fazladan alıp alamayanlara aynı fiyattan vermesi üzerine.
ilettim cevabı yazarım. klavye vs. almayan birisi olduğunuzu kabul ederek yazıyorum.Dahil olabilirsem çok mutlu olurum. Nereden öğrenebilirim hiç değilse belki alırlar şansımı denemek isterim
Var önceki sayfalarda paylaşıldıKlavyesi gelen var mı
Yazık kafanamaşallah herkes satmak için almış. Gümrük ve sby express'e klavye, mouse siparişlerinin daha detaylı incelenmesi için şikayette bulundum.
Hangi aşamada kaldı hocam?Benim 3 gün oldu tık yok
Hangi aşamada kaldı hocam?
Hocam bu ihtimali bende düşündüm lakin 10 ürün 20 ürün inceleme için dağıtırsında burdaki maliyet öyle böyle değil. Daha önce zyxel modemler satıldı bi iki parti bu şekilde 50tl'den termos satıldı, mesela dün 600tllik bi termosu 25e aldım. Sonuçta bende mouse falan aldım aynı gemideyiz, düşüncem yanlış fiyat olduğu yönünde.Yanlışınız şöyle aktarayım ürün fiyatları diğer ürünler satıldıkça 1400 den aşağı çekildi hatta satan firma marka büyütme amacı güden Alman bir şirket yani bu sandığınız olay değil. Bir çok firmayı satın alıyor kendisi şuanda almanya da Straze grup olarak geçiyor fiyat hatası dediğin böyle gerçekleşmiyor. Adamlar 3 tane ürünü en çok satılanlara çıkardı Ücretsiz olarak bir çok inceleme gelecek alanlar tarafından YouTube forumlar v.b. yani fiyat hatası olduğunu anlamama imkanları olmazdı haftalardır kalan ürünler 50 50 gidecek ve şüphe etmeyecek misin tabi olur kuru yanlış giren adam keycapsleri 20 den satardı 120 den değil yurtdışında aynı şekilde daha pahalı ürünler yani senin sandığın olaylardan değil mail atıpta teyitte edebilirsin.
Bendede öyle,Türkiye yolunda demişti bir arkadaş öyle olunca.
Tamam hocam pazartesi salı alırsınız son aşamada gözüküyo