ChristianSerratos
80+ Silver
10dk girmiyoruz beddualar havada uçuşuyor noldu yine
Birisi klavyeyi 700 den mi satsam acaba, yazdı biri de ona cevap olarak inşallah kargon gelmez, yazdı10dk girmiyoruz beddualar havada uçuşuyor noldu yine
Ürün çok iyi bir ürün olsa dahi 700tl gibi rakamlara satılması cok zor genel olarak dandikte olsa bilindik markalara yönelen cok fazla insan varBirisi klavyeyi 700 den mi satsam acaba, yazdı biri de ona cevap olarak inşallah kargon gelmez, yazdı
700 fazla evet, ama bi 500'e gideri var gibi.Ürün çok iyi bir ürün olsa dahi 700tl gibi rakamlara satılması cok zor genel olarak dandikte olsa bilindik markalara yönelen cok fazla insan var
Hocam eski mesajlarımda perşembe falan gelir yazmıştım.sizinkide istanbuldadır sadece teslim edilene kadar günllenmiyor bazen. En kötü pazartesi elinize gelir. Daha öncede yazdım kreefeld denen yerde aorun olmassa kargo sıkıntısız 3 - 4 güne geliyor. Bundan sonraki haftalarsa kargolar cadılar bayramı kara cuma vs gibi günler yüzünden baya aksamaya başlar.Alıntıyı görüntüle
Benimki ne zaman gelir dostlar ?
Ya kanka doğruda zaten söylediğin fiyatlara o kadar kaliteli olmasa bile klavyeler var https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09MVJLSW6/ref=ewc_pr_img_8?smid=A222CB5VYM52T9&psc=1ürünün özelliklerini ve fiyat kıyaslamasını yapayım
1- ürünler %60-61 TKL yani küçük klavyeler, küçük klavyelerin piyasası farklı
2- ürünler gateron marka switchli, gateron marka switchlerin cherry mx switchlerden daha pürüzsüz ve daha sessiz olduğunu söyleyen ve tercihini gateron markadan yana yapan çok kullanıcı var
3- gateron switchler piyasada az bulunuyor bu yüzden de 2. elde biraz daha değerli olmaları muhtemel
4- switchler hot swap yani istediğiniz gibi söküp değiştirebilirsiniz, en ufak arızada bile lehimle ya da başka bir şeyle uğraşmadan az kullandığınız bir tuşun switchini bozulan switch ile değiştirmeniz 5 dk sürmez.
5- yellow, black, brown, red, blue ve green switchler vardı, switch rengine göre de fiyat önemli ölçüde değişir.
xpg summoner cherry mx red switch klavyenin sıfırı 1100 TL, yukarıda yazdığım özelliklerin hiçbirisi bulunmuyor. farklı olarak bilek desteği ve ses tekerleği sunuyor. şimdi kıyaslama yaptığımızda 700 TL ye yukarıda özelliklerini yazdığım klavye mi yoksa 400 TL daha verip xpg summoner klavye mi mantıklı geliyor?
Ben şahsen 500 TL ye satacağıma kenara koyarım, canım sıkıldıkça klavye değiştirir kullanırım. Satacak olan diğer arkadaşları bilemem. uygun fiyattan alamayan arkadaşlar için de gerçekten üzgünüm ancak elimden geleni de yaptım.
Bu arada tekrar stoğa düşerse sana bir tane hediye edeceğim knkürünün özelliklerini ve fiyat kıyaslamasını yapayım
2- ürünler gateron marka switchli, gateron marka switchlerin cherry mx switchlerden daha pürüzsüz ve daha sessiz olduğunu söyleyen ve tercihini gateron markadan yana yapan çok kullanıcı var
3- gateron switchler piyasada az bulunuyor bu yüzden de 2. elde biraz daha değerli olmaları muhtemel
4- switchler hot swap yani istediğiniz gibi söküp değiştirebilirsiniz, en ufak arızada bile lehimle ya da başka bir şeyle uğraşmadan az kullandığınız bir tuşun switchini bozulan switch ile değiştirmeniz 5 dk sürmez.
5- yellow, black, brown, red, blue ve green switchler vardı, switch rengine göre de fiyat önemli ölçüde değişir.
xpg summoner cherry mx red switch klavyenin sıfırı 1100 TL, yukarıda yazdığım özelliklerin hiçbirisi bulunmuyor. farklı olarak bilek desteği ve ses tekerleği sunuyor. şimdi kıyaslama yaptığımızda 700 TL ye yukarıda özelliklerini yazdığım klavye mi yoksa 400 TL daha verip xpg summoner klavye mi mantıklı geliyor?
Ben şahsen 500 TL ye satacağıma kenara koyarım, canım sıkıldıkça klavye değiştirir kullanırım. Satacak olan diğer arkadaşları bilemem. uygun fiyattan alamayan arkadaşlar için de gerçekten üzgünüm ancak elimden geleni de yaptım.
linkte göremedim switch markası yazıyor mu ona göre düzenleme yapalımYa kanka doğruda zaten söylediğin fiyatlara o kadar kaliteli olmasa bile klavyeler var https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09MVJLSW6/ref=ewc_pr_img_8?smid=A222CB5VYM52T9&psc=1
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada tekrar stoğa düşerse sana bir tane hediye edeceğim knk
Benim evde kullandığım klavye de mekanikti, bunu da aldım dediğiniz gibi canım sıkıldıkça klavye değişirim.ürünün özelliklerini ve fiyat kıyaslamasını yapayım
yok kanka yazmıyor yorumlara bakmadım yorumlarda yazar belkilinkte göremedim switch markası yazıyor mu ona göre düzenleme yapalım
mizar mz60 da yazıyor gateron sarılinkte göremedim switch markası yazıyor mu ona göre düzenleme yapalım
baktım da göremedim, switch markası çok önemli sen de biliyorsun o yüzden yukarıdaki açıklamayı yazdım. 500 TL den de satılır bence bir sıkıntı yok sonuçta 500 TL ye de al sat yapan güzel kar etmiş olacakyok kanka yazmıyor yorumlara bakmadım yorumlarda yazar belki
valla bana direk 700 tlden alırım diye mesaj atan vardıbaktım da göremedim, switch markası çok önemli sen de biliyorsun o yüzden yukarıdaki açıklamayı yazdım. 500 TL den de satılır bence bir sıkıntı yok sonuçta 500 TL ye de al sat yapan güzel kar etmiş olacak