AneX
80+ Silver
Dahası
klavyesi gelen görmedimben daha
Önceki sayfalarda gelen vardı. Geriye gidersen bulabilirsin.klavyesi gelen görmedimben daha
normal günlerde gece 3-4 kadar valo oynuyorum. O gün erken uyuyasım geldi. KaderBu konuda yaşanan olaylar özeti sıralı liste.
1- Açılış: Şaşkınlık, bilgisizlik, heycan dolu ilk gece. Konuda o gece bulunanlar seçilmiş kişilerdi.
2- Adaptasyon: Şankınlık atlatıldı. Gecenin sabahında alanlar surumun farkıma vardı. Şen şakrak yardımlaşma dolu 2-3 gün geçirildi. Almayanlar üzüntülüydü fakat alanlar için sevindiler. Güzel zamanlardı.
3- Farkındalık : Alamayanlar seçilmiş kişileri kıskandığının farkına vardı. Çoklu alanlara karşı ilk taş atıldı. Artık çoklu alanların kargoları iptal olmaya başladı. Klavyeyi alamayanlar çoklu alım yaptığı için ürünü iptal edilenlerin klavyelerini saniyeler içerisinde çekip seçilmişler arasına katılıyordu. Bu kişiler genç seçilmişler olarak adlandırıldı. Ne yapacaklarını çok iyi biliyorlardı. İlk seçilmişlerin amatörlüğünden eser yoktu. Elit seçilmişler diyebiliriz.
4- Gruplaşma: Elit seçilmişlerin ani yükselişini gören alamayanlar, bu gruba yükselmek için discord grupları oluşturdu lar. Hala acemi olan ilk seçilmişlere yönelik iptal olur söylemiyle korkutup elit seçilmiş olmak için atağa geçtiler.
5- Durulma: Artık zayıf acemi seçilmişlerin nesli tükendi.Elit seçilmişliğe yükseliş durdu ve durgunluk dönemine fieildi. İlk seçilmişler heycanla beklerken ve elit seçilmişlere yükselenler sabırla beklemeye başladı.
6- To be continued.
Harbiden okuma yazman yokmuş ben okuma yazma bilmiyorsundur yazmadımBana karşı olan kelimelerinize lütfen dikkat edin. Forum ortamında gelip "okuma yazma bilmiyorsundur herhalde" yazman benim gözümde hakaret tarzı bir kelime. Kelimelerine dikkat et
6- İlk klavye geldi ve acemi seçilmişler kaybettiBu konuda yaşanan olaylar özeti sıralı liste.
1- Açılış: Şaşkınlık, bilgisizlik, heycan dolu ilk gece. Konuda o gece bulunanlar seçilmiş kişilerdi.
2- Adaptasyon: Şankınlık atlatıldı. Gecenin sabahında alanlar durumun farkıma vardı. Şen şakrak yardımlaşma dolu 2-3 gün geçirildi. Almayanlar üzüntülüydü fakat alanlar için sevindiler. Güzel zamanlardı.
3- Farkındalık : Alamayanlar seçilmiş kişileri kıskandığının farkına vardı. Çoklu alanlara karşı ilk taş atıldı. Artık çoklu alanların kargoları iptal olmaya başladı. Klavyeyi alamayanlar çoklu alım yaptığı için ürünü iptal edilenlerin klavyelerini saniyeler içerisinde çekip seçilmişler arasına katılıyordu. Bu kişiler genç seçilmişler olarak adlandırıldı. Ne yapacaklarını çok iyi biliyorlardı. İlk seçilmişlerin amatörlüğünden eser yoktu. Elit seçilmişler diyebiliriz.
4- Gruplaşma: Elit seçilmişlerin ani yükselişini gören alamayanlar, bu gruba yükselmek için discord grupları oluşturdular. Hala acemi olan ilk seçilmişlere yönelik iptal olur söylemiyle korkutup elit seçilmiş olmak için atağa geçtiler.
5- Durulma: Artık zayıf acemi seçilmişlerin nesli tükendi.Elit seçilmişliğe yükseliş durdu ve durgunluk dönemine girildi. İlk seçilmişler heycanla beklerken ve elit seçilmişlere yükselenler sabırla beklemeye başladı.
6- To be continued.
Hakaret içeren mesajı ben cevap verdikten sonra düzenleyip ardından böyle bir yorum yazmak. Harbiden böyle kişiler gerçekmiş, tamam kanka her zaman sen haklısın sen üstünsün. Çok komiksin ama bil bunu.Harbiden okuma yazman yokmuş ben okuma yazma bilmiyorsundur yazmadım
10 klavye gümrükten geçti mi, 1 ayda en fazla 5 adet sipariş edemiyor muyduk ?ben 10 tane aldım 2 si geldi keyfime göre canım isterse satarım, satamazsamda köşeye koyar canım sıkıldıkça bakıp bedavaya fiyata aldım diye keyiflenirim
Harbi okuma yazman yok ben o yüzden yazmadım eski mesajları okumadan maydanoz olma.Birisi klavyeyi 700 den mi satsam acaba, yazdı biri de ona cevap olarak inşallah kargon gelmez, yazdı
Birader bak bana biraz daha böyle hakaret edersen ters düşeceğiz. Git kendi işine, mesajlarına ve üslubuna dikkat et önce.Harbi okuma yazman yok ben o yüzden yazmadım eski mesajları okumadan maydanoz olma.
185 sayfa var fojwqfjnıphwqjnıhkfwqjnpkÖnceki sayfalarda gelen vardı. Geriye gidersen bulabilirsin.
Moderatör ve yetkili diye iki kişi koymuşlar, adamı kaç kere raporlamama rağmen hep negatif dönüş aldım. Adam üslubuna dikkat etmiyor, tartışma çıkartacak şekilde yazıyor adamlar hiçbir şey yapmıyor bu konuda.Birader bak bana biraz daha böyle hakaret edersen ters düşeceğiz. Git kendi işine, mesajlarına ve üslubuna dikkat et önce.