Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Checkmate

80+ Silver
baktım da göremedim, switch markası çok önemli sen de biliyorsun o yüzden yukarıdaki açıklamayı yazdım. 500 TL den de satılır bence bir sıkıntı yok sonuçta 500 TL ye de al sat yapan güzel kar etmiş olacak
Hocam merhaba sizin ürünler geliyor değil mi? Sıkıntısız, ek vergi olmadan.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
Konu içerisindeki mesajlarını düzenlemen, kaba dil kullanman, konuyu açan kişi ile tartışman. Mesajlarda hakaretimsi kelimeler kullanıp ardından düzenleyip "hayır ben öyle bir şey yazmadım" yazman. Kışkırtıcı şeyler niteliğinde.
Dostum sıkıntılı mısın ne yazdım da düzenledim? Düzenlesem görüyorlar zaten bu kadar batırma kendini.

Zechion

80+ Silver
Olayı bilmeden araya girip bana laf atıyorsun ben mi kışkırtıyorum
Bir kişiye "inşallah kargon gelmez" diye bir laf kullandın ve ben de bundan hoşlanmadım. Sonrasında yazdığın mesajlardaki kabalığı da gördük, @Mr Sayar bu kişiye kaba bir dille aramıza girme dedin, sonrasında bana "okuma yazman yok" dedin. Ben sana cevap verince mesajını düzenledin ve kullandığın kaba bir dil var. Böyle kaba bir dil kullanmak yerine normal bir dil kullanabilirdin, kaba dil her zaman insanları kışkırtır şimdilik konu kirlenmesin diye daha fazla yazmayacağım ve konuyu uzatmayacağım.

ChristianSerratos

80+ Silver

Zechion

80+ Silver
Belli amacın kaos zaten dahada alıntılayıp rahatsız etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzenlemedim zaten düzenlesem modlar görüyor uyarı verirlerdi.
Modların işini yaptığından pek emin değilim.

Galiba ürünü gelmiyor, ilk mesajını düzenleyip ürünlerin diğer aya geleceğini yazmıştı.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
Bir kişiye "inşallah kargon gelmez" diye bir laf kullandın ve ben de bundan hoşlanmadım. Sonrasında yazdığın mesajlardaki kabalığı da gördük, @Mr Sayar bu kişiye kaba bir dille aramıza girme dedin, sonrasında bana "okuma yazman yok" dedin. Ben sana cevap verince mesajını düzenledin ve kullandığın kaba bir dil var. Böyle kaba bir dil kullanmak yerine normal bir dil kullanabilirdin, kaba dil her zaman insanları kışkırtır şimdilik konu kirlenmesin diye daha fazla yazmayacağım.
1 - kargon inşallah gelmez demem seni ilgilendirmiyor bu konuşmanın öncesini okumadan kimse karışamaz.
2 - @Mr Sayar a kaba bir şey demedim bilmeden karışmazsan sevinirim dedim
3 - mesajımı düzenlesem modlar görüyor zaten
4- Sabahtan beri modlara sallayıp duruyorsun ortada bir şey yok.
5- okuma yazman yok demedim ama harbi yokmuş tane tane okursan algılarsın.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,282
İsim
Diyarhan
Aylık kotayı aşarsanız bile çok endişeye gerek yok. Kerry kendi depolarında bekletiyor ürünleri, vakti gelince gönderim yapıyorlar. Elbette bunun da bir dozu var, dozunu kaçırmamaya dikkat edelim. Kerry sıkıntılı şirket, kafasına göre mevzuat uydurup iade de yapabiliyor.
İlk 3 siparişim problem yaşattı.

Hani birde tek kargo

Zechion

80+ Silver
1 - kargon inşallah gelmez demem seni ilgilendirmiyor bu konuşmanın öncesini okumadan kimse karışamaz.
2 - @Mr Sayar a kaba bir şey demedim bilmeden karışmazsan sevinirim dedim
3 - mesajımı düzenlesem modlar görüyor zaten
4- Sabahtan beri modlara sallayıp duruyorsun ortada bir şey yok.
5- okuma yazman yok demedim ama harbi yokmuş tane tane okursan algılarsın.
Konuyu daha fazla uzatmayacağımı söylemiştim. Daha fazla uzatmazsan sevinirim. Hem konu, hem de forum kirleniyor bu tartışmayla.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,282
İsim
Diyarhan
ne oldu problem derken
Tek siparişte 2 keycaps 1 Mouse vardı. Gümrüğe takıldı. Akşam 6 da mesaj gelince arayamadım pazartesiye kaldı. Türkiye sevki askıya alınmıştır yazıyor.

Zechion

80+ Silver
Tek siparişte 2 keycaps 1 Mouse vardı. Gümrüğe takıldı. Akşam 6 da mesaj gelince arayamadım pazartesiye kaldı. Türkiye sevki askıya alınmıştır yazıyor.
Geçmiş olsun hocam. İade falan mı yapıldı yoksa diğer ay mı beklenecek ?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
hocam ilk sipariş verdiğim 2 adet black switch klavyem geliyor, diğerleri hollanda da bekliyor. bakalım ondan sonra gönderilenler ne olacak bilmiyorum ama kerry müşteri hizmetleri kasımda size ulaşır dedi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom