Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aras demir
yanlış anlama ama bunu kimse yapmaz teknik olarak klavye alanlardan biriyim klavye gece stoğu bitti yani mouse ise gün sonuna kadar stoğu olan bir üründü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gece Klavye alan adam her türlü mouse'ta almıştır
Yani ben ölü fiyattan bir teklif yapmadım açıkçası mouselari 300 400 den satışta gördüm, klavye de 600 800 civarı. Ben normal bir teklifte bulundum, takas etmek isteyen olursa diye. Ben gece o saatte uyuyordum ve klavye alamadım tüm olayım bu.

DipNot: sirus için 3389 sensörlü modeli de vardı ben de alamadım ama pwm3360 için mira daha iyi bir mouse zira sirus 20m click switch kullanırken mira 50m olması lazım + olarak sanırım mira da RGB ışıklandırma da mevcut.

Checkmate

80+ Silver
Yani ben ölü fiyattan bir teklif yapmadım açıkçası mouselari 300 400 den satışta gördüm, klavye de 600 800 civarı. Ben normal bir teklifte bulundum, takas etmek isteyen olursa diye. Ben gece o saatte uyuyordum ve klavye alamadım tüm olayım bu.

DipNot: sirus için 3389 sensörlü modeli de vardı ben de alamadım ama pwm3360 için mira daha iyi bir mouse zira sirus 20m click switch kullanırken mira 50m olması lazım + olarak sanırım mira da RGB ışıklandırma da mevcut.
omron 20m omron 50m den iyi 50m de double click sıkıntısı var. sirius m her çeşit daha iyi.

@Mr Sayar hocam aynısından 2 tane aldığınız için mi gümrüğe takıldı hocam, aynı üründen kaç tane aldınız, toplam kaç ürün aldınız söyleyebilir misiniz?

Anlamadığım nokta 2 tane aynı üründen alma hakkımız yok mu zaten, neden takıldı sizin ürünler?

Son düzenleme:

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet

Teklifin ile ilgili yorumum yok. Sirus-mira konusunda da şunu söyleyeyim, bunlar ekstra hafif ve üstün sensörlü olması gereken fareler. Kullanım amaçları rekabetçi fps oyunlarında öne çıkmak, bu amaçla yola çıkarken rgb ışıkların bir önemi yok, arkadaş zaten belirtmiş de miranın switchlerinin sorun yaptığını. Ben siparişimi bir defa da 3360 ile aldığım için iptal ettim, klavye stokları tükendi, bekledim tekrar gelince 3389 ile aldım :) İstediğim fare rengi de gitti ancak umrumda değil ben bu fareyi rekabetçiliğimi artırabilmek için aldım, bu farelerin amacı da budur. Bu yüzden kronik bir sorun vs yaşatmazsa Siriuslar her türlü Miralardan iyidir.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
omron 20m omron 50m den iyi 50m de double click sıkıntısı var. sirius m her çeşit daha iyi.

@Mr Sayar hocam aynısından 2 tane aldığınız için mi gümrüğe takıldı hocam, aynı üründen kaç tane aldınız, toplam kaç ürün aldınız söyleyebilir misiniz?

Anlamadığım nokta 2 tane aynı üründen alma hakkımız yok mu zaten, neden takıldı sizin ürünler?
yok hocam yoldaki diğer kargolar sıkıntı oldu muhtemelen, bu ay gümrükten toplam geçen kargo sayım 2 ama 3. gelen takıldı. gelecek ay geçer diyorlar bekliyoruz şimdilik

Checkmate

80+ Silver
yok hocam yoldaki diğer kargolar sıkıntı oldu muhtemelen, bu ay gümrükten toplam geçen kargo sayım 2 ama 3. gelen takıldı. gelecek ay geçer diyorlar bekliyoruz şimdilik
hocam aylık ürün sınırı 5 değil mi zaten, maksimum alma miktarı yani ? Yani normalde takılmaması gerekmez mi ? bir de aynı üründen 2 tane almışsınız o da kurtarıyor. 5in altında o da kurtarıyor neden kaldı ki ürünler. Neden takılabilir ki ?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
hocam aylık ürün sınırı 5 değil mi zaten, maksimum alma miktarı yani ? Yani normalde takılmaması gerekmez mi ? bir de aynı üründen 2 tane almışsınız o da kurtarıyor. 5in altında o da kurtarıyor neden kaldı ki ürünler. Neden takılabilir ki ?
son söz gümrük memurunundur her zaman, memur geçmez derse geçmez. yasalar böyle maalesef.

Checkmate

80+ Silver
Benim paketler bu şekilde, aynı ürün yok hepsi farklı aynı renk olarak işaretlenmiş olanlar tek pakette geliyor 3 paket 4 ürün yani.

Takılır mı bilemedim sınır 5 diye 4 tane aldım, şimdi 2den fazlası geçmeyince kafam iyice allak bullak oldu.

Takılcak takılmayacak diye kafayı yedim sürekli bunu düşünüyorum.

Ekler

• IMG_20221022_004608.jpg
    IMG_20221022_004608.jpg
    327.6 KB · Hit: 132
Son düzenleme:

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Benim paketler bu şekilde, aynı ürün yok hepsi farklı aynı renk olarak işaretlenmiş olanlar tek pakette geliyor 3 paket 4 ürün yani.

Takılır mı bilemedim sınır 5 diye 4 tane aldım, şimdi 2den fazlası geçmeyince kafam iyice allak bullak oldu.

Takılcak takılmayacak diye kafayı yedim sürekli bunu düşünüyorum.
bir kaç güne belli olur hocam çok da düşünmemek lazım :D

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
update : kırmızı olan istanbula inmiş gözüküyor.

Ekler

• weds.PNG
    weds.PNG
    99.3 KB · Hit: 110

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Selim
Ah ah, canım ülkemin hali :uzgunpeepo:

Zechion

80+ Silver
Bu sabah baktım. Kargom dün ki gelen kişiler ile gelmiş galiba, şuan dağıtıma çıktı evimin buralarda gelmesini bekliyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,524
Üyeler
163,177
Son üye
666cg
Top Bottom