Benim kargo firması kolay gelsin. Altta zili çalma seçeneği var ona basarsam telefondan mı arıyorlar ?Benim de 3 klavye dağıtıma çıkmış görüyor. Herkese hayırlı olsun
huyları değildi ama bazen haber vermeden kapıya bırakıp gittikleri oluyor dikkat etmek lazımBenim kargo firması kolay gelsin. Altta zili çalma seçeneği var ona basarsam telefondan mı arıyorlar ?
Hiç denemedimBenim kargo firması kolay gelsin. Altta zili çalma seçeneği var ona basarsam telefondan mı arıyorlar ?
Siz böyle diyince bir işkillendim. Benim evin bu taraflardayken birden karşı taraflara doğru gittiler. Acaba dış kapıya bırakıp gittiler mi ?huyları değildi ama bazen haber vermeden kapıya bırakıp gittikleri oluyor dikkat etmek lazım
satıcakmısınız
Benimki gelmez ben mahrumiyet bölgesindeyim şuanda. Siirt pervarideyim. Ertesi gün belki bir ihtimal gelir.sabah 14:00 e kadar herkesinki elinde olur böyle yazanlar.
Bende çalışıyorKolay gelsin canlı takip sizde calisiyor mu
Sms geldi mi dağıtıma çıktı diye?Benim kargo dağıtıma çıktı öğlen elimde olur klavye resimlerini atarım buraya
Ara sıra 2-3 dakikalığına bozuluyor, sonra tekrar çalışıyor.Kolay gelsin canlı takip sizde calisiyor mu
Dağıtıma çıkınca sms geliyor, emin olmadıysanız kargo kodunu girip kargonuzun tarihçesine bakabilirsiniz.Sms geldi mi dağıtıma çıktı diye?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende tahmini teslimat bugün diyor ama dağıtımda değil sanırım anlamadim
Sms geldi mi dağıtıma çıktı diye?
Siz ne zaman sipariş ettinizAlıntıyı görüntüle
Canlı takipten sorguladığımda evimin yakınlarında biyerde kurye gelir bugün her türlü