Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Bu konuda yaşanan olaylar özeti sıralı liste.
1- Açılış: Şaşkınlık, bilgisizlik, heycan dolu ilk gece. Konuda o gece bulunanlar seçilmiş kişilerdi.

2- Adaptasyon: Şankınlık atlatıldı. Gecenin sabahında alanlar durumun farkıma vardı. Şen şakrak yardımlaşma dolu 2-3 gün geçirildi. Almayanlar üzüntülüydü fakat alanlar için sevindiler. Güzel zamanlardı.
3- Farkındalık : Alamayanlar seçilmiş kişileri kıskandığının farkına vardı. Çoklu alanlara karşı ilk taş atıldı. Artık çoklu alanların kargoları iptal olmaya başladı. Klavyeyi alamayanlar çoklu alım yaptığı için ürünü iptal edilenlerin klavyelerini saniyeler içerisinde çekip seçilmişler arasına katılıyordu. Bu kişiler genç seçilmişler olarak adlandırıldı. Ne yapacaklarını çok iyi biliyorlardı. İlk seçilmişlerin amatörlüğünden eser yoktu. Elit seçilmişler diyebiliriz.
4- Gruplaşma: Elit seçilmişlerin ani yükselişini gören alamayanlar, bu gruba yükselmek için discord grupları oluşturdular. Hala acemi olan ilk seçilmişlere yönelik iptal olur söylemiyle korkutup elit seçilmiş olmak için atağa geçtiler.
5- Durulma: Artık zayıf acemi seçilmişlerin nesli tükendi.Elit seçilmişliğe yükseliş durdu ve durgunluk dönemine girildi. İlk seçilmişler heycanla beklerken ve elit seçilmişlere yükselenler sabırla beklemeye başladı.
6- To be continued.
Elit seçilmek için o grubu kurmadık iptal söylemi ile de korkutmadık :) aksine 0 kâr ile başkalarına da alan iyi insanların olduğu bir topluluk kurduk bir arkadaşımız 0 kâr ile fazladan aldığı klavyeyi bir arkadaşımıza verecek :) ha 350'ye alıp 700e satarım diyen arkadaşlar en doğrusunu bilir o ayrı biz kendimize razıyız :)

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
Hakaret içeren mesajı ben cevap verdikten sonra düzenleyip ardından böyle bir yorum yazmak. :D Harbiden böyle kişiler gerçekmiş, tamam kanka her zaman sen haklısın sen üstünsün. Çok komiksin ama bil bunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 klavye gümrükten geçti mi, 1 ayda en fazla 5 adet sipariş edemiyor muyduk ?
Sen ne kadar zavallısın ? Mesajımı düzenlesem orda mesaj düzenlendi yazar..

Zechion

80+ Silver
Sen ne kadar zavallısın ? Mesajımı düzenlesem orda mesaj düzenlendi yazar.
Aslında düzenlendi olarak orada yazmıyor. Bilgisizliğinizi tekrar görmüş olduk. Lütfen daha fazla karşımda haksız çıkmadan bu konuyu kapatın, rezil olan taraf siz oluyorsunuz. Bakın hatta şimdi düzenledim, düzenlendi diye bir yazı göremiyorum.

arda3231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
arda çiçek
Klavyelerin hepsi geldiğinde alıntılarım, farklı tcler ile verdim siparişleri.

Zechion

80+ Silver
Sen ne kadar zavallısın ? Mesajımı düzenlesem orda mesaj düzenlendi yazar.
@Mehmet Yılmaz
Lütfen bakar mısınız bu kişiyi üçüncü raporlayışım olacak, kendisi beni ve diğer kullanıcıları konu içerisinde kışkırttı, sert ve kaba bir dil ile cevap veriyor.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
Aslında düzenlendi olarak orada yazmıyor. Bilgisizliğinizi tekrar görmüş olduk. Lütfen daha fazla karşımda haksız çıkmadan bu konuyu kapatın, rezil olan taraf siz oluyorsunuz.
Millete laf atmaktan başka işin güçün yok mu senin?

@Mehmet Yılmaz
Lütfen bakar mısınız bu kişiyi üçüncü raporlayışım olacak, kendisi beni ve diğer kullanıcıları konu içerisinde kışkırttı, sert ve kaba bir dil ile cevap veriyor.
Kimseyi kışkırttğım yok niye bu kadar alıngansın?

Zechion

80+ Silver
Bilemem belki de yoktur. Haksızlığını ve yanlışını anlayınca tekrar agresifleşmeye başladın gibi. Sadece sakin olmanı önerebilirim sana.

Zechion

80+ Silver

Kimseyi kışkırttğım yok niye bu kadar alıngansın?
Konu içerisindeki mesajlarını düzenlemen, kaba dil kullanman, konuyu açan kişi ile tartışman. Mesajlarda hakaretimsi kelimeler kullanıp ardından düzenleyip "hayır ben öyle bir şey yazmadım" yazman. Kışkırtıcı şeyler niteliğinde.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
Bilemem belki de yoktur. Haksızlığını ve yanlışını anlayınca tekrar agresifleşmeye başladın gibi. Sadece sakin olmanı önerebilirim sana.
Belli amacın kaos zaten dahada alıntılayıp rahatsız etme.

Konu içerisindeki mesajlarını düzenlemen, kaba dil kullanman, konuyu açan kişi ile tartışman. Mesajlarda hakaretimsi kelimeler kullanıp ardından düzenleyip "hayır ben öyle bir şey yazmadım" yazman. Kışkırtıcı şeyler niteliğinde.
Düzenlemedim zaten düzenlesem modlar görüyor uyarı verirlerdi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,313
Üyeler
163,140
Son üye
bay_noob
Top Bottom