%50 zam sonucunu nereden çıkarttın?Arkadaşlar geçmiş olsun. Haberler doğruysa gümrük vergine %50 zam gelmiş.
donanimarsivi.com
Sıkıntı olmaz 1 mayısta yürürlüğe girecek o zamana kadar gelir.3800 e aldığım rx 6500 xt daha gümrükten geçmedi umarım bir sorun olmaz.
1 mayıs tarihinde.Bu karar ne zaman geçerli olacak?
Aslında %20'den %30'a cıktıgı için oransal olarak %50 diye lanse edilmişOha lan %50 ne?
Umarım ürün 15 günde gelir 35 gün oldu sonuç yok.Sıkıntı olmaz 1 mayısta yürürlüğe girecek o zamana kadar gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 mayıs tarihinde.
Mart-Nisan-MAYIS yani 45 gün var bugünden itibaren.Umarım ürün 15 de gelir 35 gün oldu sonuç yok.
Mayısmış pardon ben nisan sandım. Bu işler hiç belli olmaz 1 ürünüm 3 ayda gelmişti.Mart-Nisan-MAYIS yani 45 gün var bugünden itibaren.
webtekno yazıyor%50 zam sonucunu nereden çıkarttın?
inşallah en kısa sürede gelir ancak zaten ürünün gümrük vergisini ödediyseniz zam gelse bile sizden tekrar talep etmemeleri gerekir çünkü verdiniz zaten parasını.Mayısmış pardon ben nisan sandım. Bu işler hiç belli olmaz 1 ürünüm 3 ayda gelmişti.
%20'den %30'a çıktı, %10 arttı. Bunu %50 zam olarak lanse etmek çok garip geldi bana.webtekno yazıyor