Neler Yeni

Gumrukmarkt instagram sayfası güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Serhat kıyluk
Bir çekilişe katıldım ve böyle kazandınız diye mesaj atıldı güvenilir mi bilmiyorum 45 k takipçisi var telefon falan satıyor hesabın takipçilerine baktım bot değil sadece adres isim soyisim istedi başka bir şey istemedi şuan

Ekler

• Screenshot_2023-01-06-00-38-51-513_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-01-06-00-38-51-513_com.instagram.android.jpg
    400.4 KB · Hit: 78

şahin doğan

80+ Platinum
YALAN! İnstagram üzerinden yapılan, satılan, kazanılan şeylere inanmayın.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Evet böyle güven kazanıyorlar zaten. Direkt sana para yolla demeyecek. Önce bi yola sokacak araştıracaksin bilgilerini yazacaksin bekleyeceksin cevap yazmasını. Daha sonra para isteyecek. Sende maden geldik bu kadar yolu atalım ya güvenilir diyeceksin ve geçmiş olsun

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Ben dolandırıcıyım diye bağırıyor

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Bir çekilişe katıldım ve böyle kazandınız diye mesaj atıldı güvenilir mi bilmiyorum 45 k takipçisi var telefon falan satıyor hesabın takipçilerine baktım bot değil sadece adres isim soyisim istedi başka bir şey istemedi şuan
O kadar postu var hepsi çekiliş , hepsinin yorumları kapalı liketa az , bunların dolandırıcı olduğunu 8 yaşındaki yiğenim bile anlar dostum :D

Sen o bilgileri verdiğinde senden gümrük veya kargo ücreti fln ek ücret isteyecekler genelde 500-1000 tl arası istiyorlar dolandırıcı yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet böyle güven kazanıyorlar zaten. Direkt sana para yolla demeyecek. Önce bi yola sokacak araştıracaksin bilgilerini yazacaksin bekleyeceksin cevap yazmasını. Daha sonra para isteyecek. Sende maden geldik bu kadar yolu atalım ya güvenilir diyeceksin ve geçmiş olsun
Aynen öyle gelip direkt para istese zaten anlaşılır genelde dolandırıcılık yöntemlerinde para 2. Plana koyulur , 1. Planda güven kazanma vardır hep

N
O kadar postu var hepsi çekiliş , hepsinin yorumları kapalı liketa az , bunların dolandırıcı olduğunu 8 yaşındaki yiğenim bile anlar dostum :D

Sen o bilgileri verdiğinde senden gümrük veya kargo ücreti fln ek ücret isteyecekler genelde 500-1000 TL arası istiyorlar dolandırıcı yani.

Aynen öyle gelip direkt para istese zaten anlaşılır genelde dolandırıcılık yöntemlerinde para 2. Plana koyulur , 1. Planda güven kazanma vardır hep
Nereden bildiğimi sormayın 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Serhat kıyluk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sen o bilgileri verdiğinde senden gümrük veya kargo ücreti fln ek ücret isteyecekler genelde 500-1000 TL arası istiyorlar dolandırıcı yani.

N

Nereden bildiğimi sormayın 😂

Ya postlarına baktım yorumlar kapalı ve sürekli çekiliş yapıyor bende anladım dolandırıcı olduğunu ama bir denim dedim iban miban istemez para istemezse gönderir birde diye şansımı denim dedim

Sözleşmeyi kabul ettiniz
Ne sözleşmesi la korkutma beni şimdi nasıl sözleşme

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,647
İsim
Kerem Çavuş

Ya postlarına baktım yorumlar kapalı ve sürekli çekiliş yapıyor bende anladım dolandırıcı olduğunu ama bir denim dedim iban miban istemez para istemezse gönderir birde diye şansımı denim dedim

Ne sözleşmesi la korkutma beni şimdi nasıl sözleşme
knk şaka yapıyorum sorun yok engelle geç sayfayı
1672955714344.png

milenix

80+ Gold
hiç girme engelle geç emin ol çekilişe katıldığını zanneden herkese böyle mesaj atıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Serhat kıyluk
Yav varya mesajı ilk gördüğümde sevindim iphone 14 plus 128 gb kim sevinmesinki sonra hesaba bir baktım dedim serhat kazandın bir kilo hıyarı zaten nerde bana çıkıcakki çekilişş onca kişiden 😂😂

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Yav varya mesajı ilk gördüğümde sevindim iphone 14 plus 128 gb kim sevinmesinki sonra hesaba bir baktım dedim serhat kazandın bir kilo hıyarı zaten nerde bana çıkıcakki çekilişş onca kişiden 😂😂
En azından dolandırılmıyacan daha ne olsun

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,640
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Teşekkür ederimmmmmm

Dolandırıcı tabi ki

maury

80+
İnstadam ultra orijinal diye spor ayakkabı almıştık. Tuvalet terliği göndermişlerdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,685
Üyeler
161,889
Son üye
laswsg
Top Bottom