Abuk sabuk ürünleri çok daha pahalıya satıyorlardı ben gittiğimde
Anlamıyorum ben bu gümrük görevlilerini. Yok efendim kes onu kampanyasinda 3 TL ye aldığımız şeye kafasina göre 20$ lik ürün yazmaları(böylece 72TL vergi kitliyorlar). Yok efendim sattığı ekran kartının orijinalliğini test etmemesi, kontrole izin vermemesi. Sıkıntılı bunlar ya.Çin işi bir şey mi orjinal mi?
Soldaki asus ve 3080 yazıyor 6k fiyatı var
Öbürüde 970 mi 980 mi neydi 2k 3k idi fiyatı ama orjinal asusun bu modelini görmemiştim
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağdaki de evga idi sanırım
Şöyle ordaki adam ürünü bilmiyorsa ürünü internette aratıyor bakıyor yüksek fiyat hangisi onun biraz altına koyuyor gibi çünkü İspanyol bir gitar var adı başka bişi de olabilir ahşsbı kabarmış en fazla 30 euro fln eder ama 1000tl yazmışlar. Ürün satılmassa fiyatını düşürüyorlar azar azar.Abuk sabuk ürünleri çok daha pahalıya satıyorlardı ben gittiğimde
Bilmiyorum o konuyu 5 tl telefon kılıfı aldım kıyafetler fln vardı da bakmadım fazlaİade yok mu
Evetmelike hatun cami altı mı burası
Elektroniklere bakan kişi kendini geliştirirse neden olmasın ramlerin tanesine 1500 yazmışlarYeni yasadan sonra gümrükten bolca ürün satın alırız artık
Çin işi bir şey mi orjinal mi?
Soldaki asus ve 3080 yazıyor 6k fiyatı var
Öbürüde 970 mi 980 mi neydi 2k 3k idi fiyatı ama orjinal asusun bu modelini görmemiştim
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağdaki de evga idi sanırım
Ankara ticaret bakanlığı gümrük satışıMahalla pc cilerine hicbir zaman guvenme bir magdur sozu.