Hocam bol kafein alın.haftanın 2 günü okula gidiyorum pazartesi ve salı pazartesi 18.00 da salı ise 17.00 da çıkıyorum çarşamba perşembe cuma ise staja gidiyorum sabah 7.30 da kalkıp akşam 17.00 işten çıkmış oluyorum ve 18.30 evde oluyorum hafta sonları ise yorgun hissediyorum ama bunun büyük bir yanı tembellik ve enerjimin olmaması okulda işte ölü gibi sadecene beden olarak varmış gibi sizce gün içersinde nasıl enerjik olabilirim kendimi doğru ifade edebilmişimdir umarım
haftanın 2 günü okula gidiyorum pazartesi ve salı pazartesi 18.00 da salı ise 17.00 da çıkıyorum çarşamba perşembe cuma ise staja gidiyorum sabah 7.30 da kalkıp akşam 17.00 işten çıkmış oluyorum ve 18.30 evde oluyorum hafta sonları ise yorgun hissediyorum ama bunun büyük bir yanı tembellik ve enerjimin olmaması okulda işte ölü gibi sadecene beden olarak varmış gibi sizce gün içersinde nasıl enerjik olabilirim kendimi doğru ifade edebilmişimdir umarım
reklam değil spor için preworkoutla birlikte kullanıyorum etkisinden memnunumBigjoy Sports Caffeine Plus 100 Kapsül
Kafein ve taurin bir arada. İster spor öncesinde kullanın ister iş yerinde kahvenin alternatifi olarak. Konsantrasyon ve enerji için en pratik alternatif.www.bigjoy.com.tr