Mükemmel ve ardından fitness sonrasında ise soğuk duş ile işe koyulmak hayatta mutluluk veren en iyi kaynakSabah erken kalkıp müzik eşliğinde güzel bir yürüyüş yapmak. Çok güzel aktivite ancak herkese uymuyor maalesef
O biraz zor ortadoğuda yaşıyorsan.Merak ettim de fizik ve ruhen dinç ve güçlü kalmak için ne yapılabilir acaba
eyw onda sorun yok da gün içinde ne yapıcaz. Benim pil mesela 4.45 te -okuldan dönüş saatim- bitme noktasına geliyorSabah erken kalkıp elini yüzünü soğuk suyla yıkamadıkça hemen ayılamazsın
Bu coğrafyadaki insanlar hiçbir zaman gerçekten fiziken ve ruhen iyi hissedemez çünkü toplum olarak bastırılmış bir sürü duygularımız var ve ülkede her şey ayrı bir dert o yüzden bu sorun ve sıkıntıların içinde asla hiçbir zaman kendini rahat ve dinç hissedemezsin sabah kalkıp spor yapıp soğuk suyun altına girsen bile bu bir şey değiştirmez.Buda bizim kaderimiz o yüzden bu ülkelerde genelde insan ömrü çok kısa oluyor sinir ve stres çok üst düzey Spor yaparım dersin spor salonları çok pahalı hadi başladım dersin beslenemezsin tavuk olmuş ne kadar.Dışarıya çıkıp yürüyüş yaparım dersin heryer tanımadığın afganlar ve suriyeliler ile dolu. Ama bu dertlerimiz var diye her dakika depresif ve üzgün olucak halimiz yok bu duruma dur demeliyiz en azından biz için değilse bile bizden sonra gelicek kardeşlerimiz için.Valla hocam doğru diyorsun ama ortadoğudan farkımızı göstermek istiyorsak bir şeyler de yapmamız lazım gibi geliyor
Kesinlikle katılıyorum.Bu coğrafyadaki insanlar hiçbir zaman gerçekten fiziken ve ruhen iyi hissedemez çünkü toplum olarak bastırılmış bir sürü duygularımız var ve ülkede her şey ayrı bir dert o yüzden bu sorun ve sıkıntıların içinde asla hiçbir zaman kendini rahat ve dinç hissedemezsin sabah kalkıp spor yapıp soğuk suyun altına girsen bile bu bir şey değiştirmez.Buda bizim kaderimiz o yüzden bu ülkelerde genelde insan ömrü çok kısa oluyor sinir ve stres çok üst düzey Spor yaparım dersin spor salonları çok pahalı hadi başladım dersin beslenemezsin tavuk olmuş ne kadar.Dışarıya çıkıp yürüyüş yaparım dersin heryer tanımadığın afganlar ve suriyeliler ile dolu. Ama bu dertlerimiz var diye her dakika depresif ve üzgün olucak halimiz yok bu duruma dur demeliyiz en azından biz için değilse bile bizden sonra gelicek kardeşlerimiz için.