Güncel 1000 TL klavye önerisi

Kötü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam
Direk bunu çekiyosun kafa rahat.

Yanında da bedavaya 7200dps sıfır mouse u gömüyosun rgb destekli vs canavar.
[US$25.99]HXSJ X300 Kablolu Mouse 1200-7200DPI RGB Arkadan Aydınlatmalı Ayarlanabilir 6 tuşlu Makro Programlama Faresi Değiştirme Arka Kapak 125Hz Yoklama Oranı 7 Tuş Ergonomik Oyuncu PC Bilgisayar için Mouse Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood banggood://prod-1978605?channel=forum.donanimarsivi.com&utm_source=forum.donanimarsivi.com&utm_medium=refer&utm_campaign=-&utm_content=-&utm_design=-
Şunu aldım bedavaya iyi mi

[US$25.99]HXSJ X300 Kablolu Mouse 1200-7200DPI RGB Arkadan Aydınlatmalı Ayarlanabilir 6 tuşlu Makro Programlama Faresi Değiştirme Arka Kapak 125Hz Yoklama Oranı 7 Tuş Ergonomik Oyuncu PC Bilgisayar için Mouse Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood banggood://prod-1978605?channel=forum.donanimarsivi.com&utm_source=forum.donanimarsivi.com&utm_medium=refer&utm_campaign=-&utm_content=-&utm_design=-
Şunu aldım bedavaya iyi mi
Ben de bunu demiştim al diye zaten. İyi iyi bedavaya millet günahını vermiyor kimseye. RGBli makrolu mouse sonuçta.

Kötü.

Hocam
Direk bunu çekiyosun kafa rahat.

Yanında da bedavaya 7200dps sıfır mouse u gömüyosun rgb destekli vs canavar.
Hocam ajazzı 400 liraya kapmıştım ama iptal edeyim mi banggooddan hediye olarak verdi bi tane ama ne kadar kaliteli bilmiyorum

Hocam ajazzı 400 liraya kapmıştım ama iptal edeyim mi banggooddan hediye olarak verdi bi tane ama ne kadar kaliteli bilmiyorum
Bence iptal etme ajazz daha iyi her türlü. Banggooddan hediye olarak geleni koy 300 400 TL'ye falan satarsın kapalı kutu. RGB desteği ve macro için verirler.

Ya da yedek bırakırsın

Bence iptal etme ajazz daha iyi her türlü. Banggooddan hediye olarak geleni koy 300 400 TL'ye falan satarsın kapalı kutu. RGB desteği ve macro için verirler.

Ya da yedek bırakırsın
Okey öyle yapayım

Ya da yedek bırakırsın
Teşekkür ettim sayende ucuza dizdik bişeyler kalitelidir umarım klavye ve ajaz

Okey öyle yapayım

Teşekkür ettim sayende ucuza dizdik bişeyler kalitelidir umarım klavye ve ajaz
Ajazzı geldiği gibi koklayın ağır kalite kokusunu alırsınız direk. Royal kludge zaten söylemeye gerek yok.

Ajazzı geldiği gibi koklayın ağır kalite kokusunu alırsınız direk. Royal kludge zaten söylemeye gerek yok.
Peki öyle diyorsan reis güveniyorum ben sana ya 😂 ben bide bişey sorucam sana benim monitörün powerini hiçbiryerde bulamıyorum nerden alabilirim, monitörü aldığım yer olan itopyaya yazdım yardım etmiyorlar monitörüm gıgabyte m27f

Nays ile ödedim acaba geri ödeme vericekmi merak ettim

Peki öyle diyorsan reis güveniyorum ben sana ya 😂 ben bide bişey sorucam sana benim monitörün powerini hiçbiryerde bulamıyorum nerden alabilirim, monitörü aldığım yer olan itopyaya yazdım yardım etmiyorlar monitörüm gıgabyte m27f

Nays ile ödedim acaba geri ödeme vericekmi merak ettim
power derken? power kartından mı bahsediyorsun?

Nays sadece belirli yerlerden alışveriş yapınca cashback veriyor n11 sahibinden morphino pazarama gibi

power derken? power kartından mı bahsediyorsun?

Nays sadece belirli yerlerden alışveriş yapınca cashback veriyor n11 sahibinden morphino pazarama gibi
Ya nasıl anlatayım monitöre güç götüren kablo komple yok bende

ya hocam ne olcak ondan bulursunuz. 12 v mı power kablolu mu
Bulamıyom işte 6-7 tane denedim ama girmiyor monitöre

Bak atiyim
image.jpg

Model felan bu
image.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri