Stok bitmiş sanırımAlıntıyı görüntüle
Bende de bu şekilde. Ürün elime yeni ulaştı. 30 Hazirana kadar devam ediyor diyor ancak anlamadım.
Ödüller bitti yazıyor ödülleri tekrar getirirlerse devam eder. İnşallah devam eder.kampanya bitti mi? Tüm ödüller talep edildi. İlginiz için teşekkürler. yazıyor
Arayıp konuşun bir benimde yorumum onaylanmiyordu çözdüleryav bu ıtopyanın daha önce bu ürüne yorum yapılmış diyor
Kardeşim çok teşekkürler hemen bakıyorumKampanya tekrardan açılmış bitmeden inceleme gönderebilirsiniz. @sonmez69 @slzei @ŞahinBaşaran @Ysfgms @Erkan Yumuk @Ali Ediş @Voqe
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arayıp konuşun bir benimde yorumum onaylanmiyordu çözdüler
Yahu abicim ürünü 4 gün oldu teslim alalı ve hâla siparişlerim bölümünde "Sipariş kargoya verildi" diye gözüküyor ve yorum yapmıştım ama o yorumum hâla onaylanmamış ve yorumlarda gözükmüyor ?Kampanya tekrardan açılmış bitmeden inceleme gönderebilirsiniz. @sonmez69 @slzei @ŞahinBaşaran @Ysfgms @Erkan Yumuk @Ali Ediş @Voqe
Evet bende aynı sorunu yaşadım mail attım onayladilarKardeşim çok teşekkürler hemen bakıyorum
Yahu abicim ürünü 4 gün oldu teslim alalı ve hâla siparişlerim bölümünde "Sipariş kargoya verildi" diye gözüküyor ve yorum yapmıştım ama o yorumum hâla onaylanmamış ve yorumlarda gözükmüyor ?
Şu itopya deli ediyor insanı
Bu kampanya aklımdan çıkmıştı, Siz olmasaydınız katılamazdım. Çok teşekkür ederim.Kampanya tekrardan açılmış bitmeden inceleme gönderebilirsiniz. @sonmez69 @slzei @ŞahinBaşaran @Ysfgms @Erkan Yumuk @Ali Ediş @Voqe
Yorumun yayınlanması ne kadar sürüyorKampanya tekrardan açılmış bitmeden inceleme gönderebilirsiniz. @sonmez69 @slzei @ŞahinBaşaran @Ysfgms @Erkan Yumuk @Ali Ediş @Voqe