Teşekkürler. Asus anakart, klavye, kasa ve ekran kartım var. Garanti ödül veriliyor mu ?Evet ben 1 sene önce aldığım ürüne yapıp almıştım kampanya şartları değişmediyse olur.
Şartlara dikkat ederseniz kesin veriliyor. Ayrıca sizdeki ürünün listede olup olmadığını kontrol edin. Ben 3 farklı üründen aldım.Teşekkürler. Asus anakart, klavye, kasa ve ekran kartım var. Garanti ödül veriliyor mu ?
inventus tan almıştım nereye yorum yazıcam ?Direk ürünün link sayfasını gönderebilirsin. Yorum kısmındaki İnceleme tarihi ve yazarın takma adının uyuşması yetiyor sanırım. 3 ürünümdede bu şekilde yaptım ve ödül kazandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade ettiğin ürünlerde seri numarasına ulaşamıyacağın için olmaz.
3 ay önce aldığım ürünle bu kampanyaya katılmıştım bir daha katılabilirmiyim?Evet ben 1 sene önce aldığım ürüne yapıp almıştım kampanya şartları değişmediyse olur.
katılamıyormuşum3 ay önce aldığım ürünle bu kampanyaya katılmıştım bir daha katılabilirmiyim?
Ya bende 3060 v1 var v2 ler sayılıyormuş böyle işin..5 cümle bir şey yaz ürünü anlat işte iyi yönleri vs.
Kampanya detaylarına baktım ama ürün satın alma tarihi diye bir bilgi göremedim.3 ay önce aldığım ürünle bu kampanyaya katılmıştım bir daha katılabilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
katılamıyormuşum