frankcastlee
80+
Bende asus dual rtx 2060 var gg6 sistem kullanıyorum direk sistemin yorumlarına yazsam oluyor mu?
daha önce bir ürününle katıldıysan o ürünle bir daha katılamıyomuşsun onu denedimKampanya detaylarına baktım ama ürün satın alma tarihi diye bir bilgi göremedim.
hala geçerli mi kampanyadaha önce bir ürününle katıldıysan o ürünle bir daha katılamıyomuşsun onu denedim
Hocam bende asus dual rtx 2060 var gg6 sistem kullanıyorum direk sistemin yorumlarına yazsam oluyor mu?Ürünün satış yerinde yorumlar olur oraya yapacaksınız
ürün stokları bitince satıştan kalktığı için yazamıyorum oraya. Direkt ürünün linki yok yani.Ürünün satış yerinde yorumlar olur oraya yapacaksınız
Hocam ben yaptim şimdi her sey girdikten sonra hediyeler tamamlanmistir dedi yani simdi gelmis mi oluyor bankamda bir sey yok ama nereden kontrol ediyoruzÜrünün satış yerinde yorumlar olur oraya yapacaksınız
Tum ödüller talip edildi ilginiz icin tesekkurler diyorHocam ben yaptim şimdi her sey girdikten sonra hediyeler tamamlanmistir dedi yani simdi gelmis mi oluyor bankamda bir sey yok ama nereden kontrol ediyoruz
Ne talep ettiniz 100 tl mi ?Hocam ben yaptim şimdi her sey girdikten sonra hediyeler tamamlanmistir dedi yani simdi gelmis mi oluyor bankamda bir sey yok ama nereden kontrol ediyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tum ödüller talip edildi ilginiz icin tesekkurler diyor