Neler Yeni

💳 Güncel Cashback Listesi Burada! 👈

CptSpork

80+ Bronze
Bildiğiniz üzere cashback veren uygulama/bankalar ilk çıktıkları zaman sağlam kampanyalarla müşteri topluyorlar. Ardından yavaş yavaş bu kampanyaları, cashbackleri azaltıyorlar. Nays'ın da artık bu zamana geldiğini düşünüyorum. Bundan dolayı güncel cashback listesini paylaşmak istedim.

Elektronik Para KuruluşlarıNetflixSpotifyYouTube PremiumAmazon PrimeGoogle Play StoreiOS App StoreSteam
Nays%50 Cashback%50 Cashback%20 Cashback-%20 Cashback%20 Cashback%10 Cashback
Popypara%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback-
Sipay%60 Cashback%60 Cashback%60 Cashback%60 Cashback%10 Cashback%10 Cashback%10 Cashback
Papara20₺ Cashback15₺ Cashback10₺ Cashback-%5 Cashback%5 Cashback%10 Cashback
Paycell%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback---
Uption50₺ Cashback40₺ Cashback30₺ Cashback30₺ Cashback---

• Listede olmayan uygulama/sitelerin eğer mobil uygulaması var ise, App Store & Play Store üzerinden abonelik yaparak cashback alabilirsiniz. Örneğin Popypara üzerinden Discord Nitro için %50 cashback alabilirsiniz. (Uygulama mağazasından abonelik yapmanız lazım.)

NOT: Bilgiler bu kaynaktan alınmıştır. Bankalar aylık olarak cashback kampanyalarını düzenlemektedir. En güncel bilgi için bankanın/uygulamanın kampanyalar sayfasını kontrol etmelisiniz.

Son düzenleme:

xTURANN

80+ Silver
Papara kullanıyordum, aldığım cashbackler sanırım spotify, ezberimde değil ama trendyol v.b şeyler. Onlarda 100 - 200 TL ve üzerinde 10 - 20 TL cashback falan. Bu listeyi görünce, Nays'e geçesim geldi.

Teşekkürler..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir şey anlamadım :D
Aylık Spotify Kullanıyorsun ve Ödediğin Miktar 50 TL.
Bu Listeden Birine Sahipsen, Mesela Nays, Sana 25 TL'sini geri veriyor.

Son düzenleme:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Disney+ üyeliği cashback veren var mı?

Dušan Tadić

80+ Silver
desteğe yazıyorsun 2 güne hallediyolar
50 kere yazdım desteğe hiçbirinde halletmediler. Ödemeyi yapmadan önce yazdığım da oldu, "yine aynı sorunu yaşarsam yardımcı olacak mısınız?" dedim, her türlü yardımcı oluruz mağdur olmazsınız dediler. Değişen bir şey olmadı benim para yine naysta kaldı

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,563
İsim
Emre siyah
50 kere yazdım desteğe hiçbirinde halletmediler. Ödemeyi yapmadan önce yazdığım da oldu, "yine aynı sorunu yaşarsam yardımcı olacak mısınız?" dedim, her türlü yardımcı oluruz mağdur olmazsınız dediler. Değişen bir şey olmadı benim para yine naysta kaldı
davet parasını alamadım geçen yazdım 2 güne parayı yatırdılar sizinkisini bilemem

2xYam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
İsmail Erdem Konyar
Bildiğiniz üzere cashback veren uygulama/bankalar ilk çıktıkları zaman sağlam kampanyalarla müşteri topluyorlar. Ardından yavaş yavaş bu kampanyaları, cashbackleri azaltıyorlar. Nays'ın da artık bu zamana geldiğini düşünüyorum. Bundan dolayı güncel cashback listesini paylaşmak istedim.

Elektronik Para KuruluşlarıNetflixSpotifyYouTube PremiumAmazon PrimeGoogle Play StoreiOS App StoreSteam
Nays%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback-%20 Cashback%20 Cashback%10 Cashback
Popypara%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback-
Sipay%60 Cashback%60 Cashback%60 Cashback%60 Cashback%10 Cashback%10 Cashback%10 Cashback
Papara20₺ Cashback15₺ Cashback10₺ Cashback-%5 Cashback%5 Cashback%10 Cashback
Paycell%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback---
Uption50₺ Cashback40₺ Cashback30₺ Cashback30₺ Cashback---

• Listede olmayan uygulama/sitelerin eğer mobil uygulaması var ise, App Store & Play Store üzerinden abonelik yaparak cashback alabilirsiniz. Örneğin Popypara üzerinden Discord Nitro için %50 cashback alabilirsiniz. (Uygulama mağazasından abonelik yapmanız lazım.)

NOT: Bilgiler bu kaynaktan alınmıştır. Bankalar aylık olarak cashback kampanyalarını düzenlemektedir. En güncel bilgi için bankanın/uygulamanın kampanyalar sayfasını kontrol etmelisiniz.
Papara dışında hangileri 18 yaşın altını kabul ediyor?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,563
İsim
Emre siyah
Son düzenleme:
Top Bottom