Neler Yeni

Öneri Güncel Kurda 1000 lira altı kulaklık (Cloud2 diyecekler yazmasın lütfen)

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Fiyatı 750-800 lere kadar düşüyor.Ses kartıyla çoğu kulaklığın içinden geçer.Pedleri rahat hatta gözlüklü biriysen yine rahat çünkü özel tasarlanmış.Mikrofon kalitesine orta düzey diyebilirim.Kulaklığın kafanı ağrıtacağını düşünmüyorum.Yani ben en fazla 2 saat aralıksız denedim hiçbir sorun yoktu.5-6 saatte ne olur bilemem.Hava alma konusunda da başarılı.Çoğu kulaklığa göre daha az terletir.Tek eksik yanı dışarıya ses vermesi.Ancak yine abartılacak düzeyde değil.
biliyorum bu kulaklığı woxic kullanıyordu dediğin gibi kaliteli olmalı 550 liraydı iki ay önce yazık ya :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam gördüm de herkes için farklı sonuçta bu tatmin olayı. Beni tatmin etmeyen seni tatmin edebilir. Siz öneri istiyorsunuz ve üstüne azar atar gibi bir telkinde bulununca açıkçası beni rahatsız etti. Sadece söylemek istedim. Bende aldım öneri bu forumdan kimisi MPOW'u alırken kötü dedi kimisi iyi dedi şuan kullanıyorum ve oldukçada memnunum tam bir FP ürün yani 600₺ ye kablosuz kulaklık aldım yazılımı yok belki ama boom 3d programı ile bunuda çözebiliyorum :) Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır.
dediğin şekilde okuyunca azarlar gibi olmuş haklısın :D bu forumdaki insanlara çok güveniyorum da o yüzden tecrübelerinden yola çıkmak istiyorum biraz yanlış anlatmışım düşüncelerimi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,569
Üyeler
167,161
Son üye
zacar24
Top Bottom