Neler Yeni

Yardım Güncel kurda alınabilecek 2500TL civarı kulaklık önerisi

Azurairu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre Berk Ertuğrul
Arkadaşlar merhaba,
Şöyle ki benim şuanda rampage kulaklığım sayesinde rampage ürünlerinden soğudum asla almam öncelikle belirtiyim onun dışında hyper x çok ağır deniliyor. Şu iki kulaklıktan birini almak ne kadar mantıklı olur? Veya önerileriniz varsa öneriye de açığım böyle 2800TL falan olabilir ama 3000TL ye çıkmayı düşünmüyorum. Benim aklım rog olanda ama sizin de görüşlerinizi almak istedim

Azurairu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre Berk Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyat olarak bütçemi biraz aşıyor 3000TL nin üstüne çıkamam ama yine de teşekkürler cloud2 ye de baktım ama ısınamıyorum nedense + hafif olması önemli benim açımdan

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Emin topuz
Arkadaşlar merhaba,
Şöyle ki benim şuanda rampage kulaklığım sayesinde rampage ürünlerinden soğudum asla almam öncelikle belirtiyim onun dışında hyper x çok ağır deniliyor. Şu iki kulaklıktan birini almak ne kadar mantıklı olur? Veya önerileriniz varsa öneriye de açığım böyle 2800TL falan olabilir ama 3000TL ye çıkmayı düşünmüyorum. Benim aklım rog olanda ama sizin de görüşlerinizi almak istedim

Asus rog fusion 2 500 modelini kullanıyorum ses kasma konusunda vasat oldugunu söylemesem yalan olmaz fps oynuyorsan cloud 3 al şiddetle tavdiye!!!!
Hikaye takılırsan rog fusion al bu arada ses seviyesi cok fazla son sesde kullanınca kulakların acır birde son olarak dışarı des verme konusunda sıkıntı yaratır ve malzeme kalitesinde cloud 3 daha sağlam hissettiriyor (2 kulaklığıda denedim ben olsam rog alırdım nede olsa fps oynamıyorum )

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Emir
cloud2 başka yok

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Licht
Rogun mikrofonu hiç hoş değil sanki ağzınıza bardak koymuşsunuz gibi ses geliyor boğuk geliyor

Azurairu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre Berk Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus rog fusion 2 500 modelini kullanıyorum ses kasma konusunda vasat oldugunu söylemesem yalan olmaz fps oynuyorsan cloud 3 al şiddetle tavdiye!!!!
Hikaye takılırsan rog fusion al bu arada ses seviyesi cok fazla son sesde kullanınca kulakların acır birde son olarak dışarı des verme konusunda sıkıntı yaratır ve malzeme kalitesinde cloud 3 daha sağlam hissettiriyor (2 kulaklığıda denedim ben olsam rog alırdım nede olsa fps oynamıyorum )
hocam merhabalar yorum için teşekkürler cloud3 dediğim gibi bütçemi aşıyor ve ses kasma konusunu çok önemsediğim söylenemez. rog burda tercihim olucaktır ancak cloud2 ile karşılaştırılırsa sanırım yine rog öne çıkıyor. cloud3 bütçeme uysaydı düşünürdüm tekrardan söyleyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yorumlara göre cloud2 yi de araştıracağım arkadaşlar teşekkürler başka tavsiyesi olan varsa yazabilir

ananas_suyu

80+ Bronze
fiyat olarak bütçemi biraz aşıyor 3000TL nin üstüne çıkamam ama yine de teşekkürler cloud2 ye de baktım ama ısınamıyorum nedense + hafif olması önemli benim açımdan
cloud 3 2700tl seviyelere düşüyor daha 3 gun once o fiyatı bekle az. ama hafifi istiyorsan cloud serisi cok iyi olmaz nova serisi baya hafif ama beklentini karşılarmı bilmiyorum

Top Bottom