1 ay içerisinde zaman zaman toplayarak tamamladığım bilgisayar odam için şimdi dekorasyon zamanı. Önerilerinize ve eleştirilerinize açığım.
Görseller :
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bir önceki sistemleriniz konusundaki fotoğrafta kablolar masanın altından sarkıyordu. Züccaciyeden aldığım kablo düzenleme aparatlarını kullanaran bir nevi toparlama yaptım. Ama kulaklığın kablosuna çözüm aramadım. Çünkü oyun esnasında o kablonun uzunluğu benim fiziksel aktivitelerimi kısıtlamamalı. O yüzden kasanın sağında kablo o şekilde görünüyor. Belki ileride kablosuz kulaklığa geçerim.
Şimdi aklımda bilgisayarın arka tarafındaki duvara duvar kağıdı, dekoratif led ışıklandırma, tavana elyaf pamuk ve led şeritler, yukarıdaki sarı ethernet kablosunun görüntüsünü engelleyebilecek bir kablo kaplama vs düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir ?
Bu arada sıvı soğutma kasama sığmıyordu bilenler bilir. Bende kasanın üstündeki led tuşunun olduğu tarafı söküp oradaki demiri penseyle yamulttum, kırdım vs derken bok gibi bir şey oldu ama radyatörü vida deliklerine hizalanacak şekilde oturtabildim. Yakından bakılmadığı sürece çok belli olmuyor.
Ama pişmanım. Keşke direk kasa alsaydım. Neyse..
Edit///
Masanın kendi led ışıklandırması var. Prizde yer olmadığı için fişi takamamıştım. Ama eski düzensiz zamanındaki fotoğraftan bir görüntü :
Alıntıyı görüntüle