Neler Yeni

🔥🔥 Güncel Oyun Odam ve Önerileriniz... 🔥🔥

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,353
İsim
Emre
Discord
necromancerr
boyutu 114 cm. fiyatı 2700 TL xprime markus
Mesaj otomatik birleştirildi:

gamepad oyun kolu mu oluyor hocam ? daha önce hiç kullanmadım
oyun kolu hocam bende 9 10 sene hiç elimi sürmemiştim arkadaşım sardırdı beni şu aralar çok kullanıyorum gittim dualsense (ps5 kolu) aldım ileriye dönük olması amacıyla uncharted god of war detroit vs oynadım arada fifa oynuyorum şimdi spiderman indiriyorum hocam bide klavye mouseyle oynarken herhangi bi titreşim olmadığından örn god of war çok hissiz geliyor çakma bile olsa bi gamepad yakışır o sisteme

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
oyun kolu hocam bende 9 10 sene hiç elimi sürmemiştim arkadaşım sardırdı beni şu aralar çok kullanıyorum gittim dualsense (ps5 kolu) aldım ileriye dönük olması amacıyla uncharted god of war detroit vs oynadım arada fifa oynuyorum şimdi spiderman indiriyorum hocam bide klavye mouseyle oynarken herhangi bi titreşim olmadığından örn god of war çok hissiz geliyor çakma bile olsa bi gamepad yakışır o sisteme
hmmm anladım hocam. aslında ileride futbol oyunları için gamepad düşünüyordum. fikrinizi değerlendireceğim teşekkürler

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kablo dağınıklılığını azaltmak için tahliye kanalı alabilirsiniz kablo kanalı ince oluyo biraz

foto ekliyemedim ama

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Kablo dağınıklılığını azaltmak için tahliye kanalı alabilirsiniz kablo kanalı ince oluyo biraz

foto ekliyemedim ama
ondanda var evde ama onu kesecek makas yok ya. plastikten bir şey bıçakla denedim çok sert.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Sadece sigarayls olmaz yeni rakı eksik

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
ondanda var evde ama onu kesecek makas yok ya. plastikten bir şey bıçakla denedim çok sert.
Maket bıçağı keser hocam yada pense çok kalın değil plastiği

Yazın klimacıda çalışırken çöpe attığımız parçayı getirmiştim masanın arkasına yapıştırsam daha iyiymiş altına yapıştırdım ayağım filan çarpıyor

16784851237586400357613969242558.jpg

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Dev bardak çay var sandım

1 ay içerisinde zaman zaman toplayarak tamamladığım bilgisayar odam için şimdi dekorasyon zamanı. Önerilerinize ve eleştirilerinize açığım.

Görseller :

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bir önceki sistemleriniz konusundaki fotoğrafta kablolar masanın altından sarkıyordu. Züccaciyeden aldığım kablo düzenleme aparatlarını kullanaran bir nevi toparlama yaptım. Ama kulaklığın kablosuna çözüm aramadım. Çünkü oyun esnasında o kablonun uzunluğu benim fiziksel aktivitelerimi kısıtlamamalı. O yüzden kasanın sağında kablo o şekilde görünüyor. Belki ileride kablosuz kulaklığa geçerim.

Şimdi aklımda bilgisayarın arka tarafındaki duvara duvar kağıdı, dekoratif led ışıklandırma, tavana elyaf pamuk ve led şeritler, yukarıdaki sarı ethernet kablosunun görüntüsünü engelleyebilecek bir kablo kaplama vs düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir ?

Bu arada sıvı soğutma kasama sığmıyordu bilenler bilir. Bende kasanın üstündeki led tuşunun olduğu tarafı söküp oradaki demiri penseyle yamulttum, kırdım vs derken bok gibi bir şey oldu ama radyatörü vida deliklerine hizalanacak şekilde oturtabildim. Yakından bakılmadığı sürece çok belli olmuyor. :D Ama pişmanım. Keşke direk kasa alsaydım. Neyse..

Edit///

Masanın kendi led ışıklandırması var. Prizde yer olmadığı için fişi takamamıştım. Ama eski düzensiz zamanındaki fotoğraftan bir görüntü :

Alıntıyı görüntüle
masanın linkini atabilirmisin acaba reis?

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
atif kekç
knk masanın linkini atabilirmisin varsa

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
masanın linkini atabilirmisin acaba reis?
knk masanın linkini atabilirmisin varsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dev bardak çay var sandım
Kola :D:D:D:D

1 ay içerisinde zaman zaman toplayarak tamamladığım bilgisayar odam için şimdi dekorasyon zamanı. Önerilerinize ve eleştirilerinize açığım.

Görseller :

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bir önceki sistemleriniz konusundaki fotoğrafta kablolar masanın altından sarkıyordu. Züccaciyeden aldığım kablo düzenleme aparatlarını kullanaran bir nevi toparlama yaptım. Ama kulaklığın kablosuna çözüm aramadım. Çünkü oyun esnasında o kablonun uzunluğu benim fiziksel aktivitelerimi kısıtlamamalı. O yüzden kasanın sağında kablo o şekilde görünüyor. Belki ileride kablosuz kulaklığa geçerim.

Şimdi aklımda bilgisayarın arka tarafındaki duvara duvar kağıdı, dekoratif led ışıklandırma, tavana elyaf pamuk ve led şeritler, yukarıdaki sarı ethernet kablosunun görüntüsünü engelleyebilecek bir kablo kaplama vs düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir ?

Bu arada sıvı soğutma kasama sığmıyordu bilenler bilir. Bende kasanın üstündeki led tuşunun olduğu tarafı söküp oradaki demiri penseyle yamulttum, kırdım vs derken bok gibi bir şey oldu ama radyatörü vida deliklerine hizalanacak şekilde oturtabildim. Yakından bakılmadığı sürece çok belli olmuyor. :D Ama pişmanım. Keşke direk kasa alsaydım. Neyse..

Edit///

Masanın kendi led ışıklandırması var. Prizde yer olmadığı için fişi takamamıştım. Ama eski düzensiz zamanındaki fotoğraftan bir görüntü :

Alıntıyı görüntüle
Hocam şu alttaki çöp kutusu herhalde, onu nerede bulabilirim?

Top Bottom