Neler Yeni

🔥İndirim 🔥GÜNCEL Throne Kojiro 90X40CM Dikişli Mousepad 2 AL 1 ÖDE 299TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
Ali Mert Okuducu
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Yıldırım
Yamuluyor öyle yapınca ya. Birde güneşe koyda hiç düz durmasın. :D
Ben şampuan ve ılık suyla yıkıyorum ve tele değil de düz bir yere seriyorum. Güneşten de uzak tutuyorum hiçbir şey olmadı bugüne kadar. Tavsiye ederim.

Bu arada ben de 2 adet sipariş ettim, ürün gayet güzel arkadaşlar. Bu paraya küçük mouse padler bile etmez alın geçin.

Bünyamina

80+ Platinum
Ben şampuan ve ılık suyla yıkıyorum ve tele değil de düz bir yere seriyorum. Güneşten de uzak tutuyorum hiçbir şey olmadı bugüne kadar. Tavsiye ederim.
Benimki yamuk hep ya. Silerken ileri geri bastırdığım için sanırım böyle oldu. Ne yaptıysam yaptım düzelmedi.
Ütü, ağırlık koyma ve düzeltmeye çalışma felan hiçbiri fayda etmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Yıldırım
Benimki yamuk hep ya. Silerken ileri geri bastırdığım için sanırım böyle oldu. Ne yaptıysam yaptım düzelmedi.
Ütü, ağırlık koyma ve düzeltmeye çalışma felan hiçbiri fayda etmiyor.
Mouse padin altındaki kauçuk kalın ve kaliteli olmalı. Bir de çok sıcaktan ve güneşten uzak tutulmalı. Yoksa dediğiniz gibi olur.

Ya farkında olmadan sıcak su kullandınız ya da mouse pad kaliteli değil hocam.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
baba merhaba
kojiro aldım. mouse yüzey güzel akıcılık var yalnız alt tabanı; masaya değen yüzey kısmı tam masayı öpmüyor. kayıyor hafif klassegear classic den ne yazık ki daha düşük kalitede diyebilirim(klasse altı muşamba olduğu için kaydırabilene helal olsun). 90x4 2 tane 300tl ediyor iyi hoşta 200tl klassegear klasik alırım şahsen. denemelik almış oldum.

Top Bottom