Neler Yeni

Güncel tutarı ödetirler mi?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Devletimiz sağolsun, bir gecede fakir bıraktı tekrardan bizi. Pasaport harcı ve defter bedelini az önce ödedim ancak bazıları güncel tutarı ödetirler diyor. Böyle bir saçmalık nasıl olabiliyor? Bilginiz varsa aydınlatır mısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak bu şöyle bir şey marketten kola alıyorsun 20 TL'ye ertesi gün 25 TL oluyor gittiğin zaman 5 TL daha istiyorlar senden.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Devletimiz sağolsun, bir gecede fakir bıraktı tekrardan bizi. Pasaport harcı ve defter bedelini az önce ödedim ancak bazıları güncel tutarı ödetirler diyor. Böyle bir saçmalık nasıl olabiliyor? Bilginiz varsa aydınlatır mısınız?

Ek olarak bu şöyle bir şey marketten kola alıyorsun 20 TL'ye ertesi gün 25 TL oluyor gittiğin zaman 5 TL daha istiyorlar senden.
İşlem bugün yapılacaksa yaparsınız ama birkaç hafta sonraki işlem için şuanki ücreti kullanabileceğini sanmıyorum

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle

Türkiye de yaşmak hiç stresi değil😄😁

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlem bugün yapılacaksa yaparsınız ama birkaç hafta sonraki işlem için şuanki ücreti kullanabileceğini sanmıyorum
Salı günü randevu. Kullanmak zorundalar yasalara göre. Nasıl ülkedeyiz kafayı yemek üzereyim.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi baktım da geçen sene de aynı mevzu yaşanmış, ücret farkı alınmayacak demişler.

Top Bottom