İle maşukAşuki
İle maşukAşuki
Kaan abiye burdan selamİle maşuk
Ya kin olarak değil de ikisi samimiler bide yani o kadar fazla konuşmuşluğum yok kızla nasıl tekde açılsbilirm bilmiyorum gözünde öyle normal birisiyimdirAga git sevdiğine sevdiğini söyle, sonuçta sevmediğin, sadece arkadaş olarak gördüğün biri sana ne kini beslesin ki?
Bu arada bu senaryoyu Ay Yapım'a ver, 3 sezonluk dizi çıksın.
Bence kızın takacağını düşünmüyorum, o da arkadaşının mutlu olmasını ister. Ama kız reddederse iki kızı da kaybedebilirsin.Kaan abiye burdan selam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya kin olarak değil de ikisi samimiler bide yani o kadar fazla konuşmuşluğum yok kızla nasıl tekde açılsbilirm bilmiyorum gözünde öyle normal birisiyimdir
Ya yakın arkım biraz o kafada ama şimdi "ya bu beni ark olarak görüyor" diyip morali bozulabilir ve onun da olmasını istemiyorum. Burada olayı garantiye almak için tek yapmam gereken kızla daha yakın olmam ama yani o kadar da konuşmuyoruz da yani nasıl onun çevresine girip onunla konuşabilirim bilmiyorum. Yami şimdi bi anda çok yapışır konuşursam direkt fail olabilir. Ve biraz da kız grubu tarzında takılıyor yani kız grubunun arasına girip de konuşmam garip olur. Yani sorun şu onunla nasıl daha samimi olurum. Ya harbi ben yazdıkça ay yapım 1 sezon daha ekliyo netflixe sesleniyom al beniBence kızın takacağını düşünmüyorum, o da arkadaşının mutlu olmasını ister. Ama kız reddederse iki kızı da kaybedebilirsin.
bak damarıma bastın, şimdi yardım etmezsem olmazYa ama gidip kızlarsoruyor a mı yazıyım en alfalar burada
+YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Yapış dudağına dememenbezdik
Maske olmada denerdimYapış dudağına dememen