Neler Yeni

GÜNCELLEME! Kuran'a söven(?) TTO'nun Gerçek Hikayesi adlı video hakkında ne düşünüyorsunuz

Sizce Hangisi doğru

• montaj

• hangisi doğru bilmiyorum

• Gerçek

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş

Beren

80+ Gold
ben bu çocugun ifşası çıkınca bütün videolarına disslike atıp facebook'tan küfürler ediyordum sürekli, şimdi yapsa gülerim

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
son videosunu izle adam ağlıyacak nerdeyse empati kurun anlarsınız
neye empati yapayım konuyu sapıttınız ona kurana küfür ettiği için millet sövdü ahmet aga sesi almış yayınlamış banane olay ona kurulan komplo değil kurana küfür edip etmediğin videolarını izle kuran meselesi geldiği an olayı kesiyo sohbeti değiştiriyo iyi oldu haketti

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
Uygunsuz davranış
neye empati yapayım konuyu sapıttınız ona kurana küfür ettiği için millet sövdü ahmet aga sesi almış yayınlamış banane olay ona kurulan komplo değil kurana küfür edip etmediğin videolarını izle kuran meselesi geldiği an olayı kesiyo sohbeti değiştiriyo iyi oldu haketti
yobaz pislik ne işin var burada

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
ciddimisin :D olayı anlamadan boş yapma dediklerim doğru olay ahmetin ona komplo kurması değil o bizi ilgilendirmez kurana sövmüşmü sövmüş bitti şaak
cahille sohbeti kestim haklısın kardesim tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ciddimisin :D olayı anlamadan boş yapma dediklerim doğru olay ahmetin ona komplo kurması değil o bizi ilgilendirmez kurana sövmüşmü sövmüş bitti şaak
ayrıca bana dıyorsun araştır kendın araştırmamıssın kurana sovmuyor sahte dıyor ve mıllet de senın gıbı tembel pislikler araştırmadan işte allaha sovdu kurana sovdu dıyor

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Uygunsuz davranış
cahille sohbeti kestim haklısın kardesim tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca bana dıyorsun araştır kendın araştırmamıssın kurana sovmuyor sahte dıyor ve mıllet de senın gıbı tembel pislikler araştırmadan işte allaha sovdu kurana sovdu dıyor
la 1.60 ezik reelde yüzümde diyemeceğin şeyleri ne güzel söylüyosun hadi ikile git annen makarna yapmıştı onu ye

QRuder

80+ Silver
biliyorsunuz zaten durumu 6-7 yıl önce olan bir hadise. yt'nin efsane olduğu bu olay üzerine turgut ekimin güzel prim kastığı zamanlar instadan özür dilediği halde ve kendisinin de tamam dediği halde ertesi günü sen bulursam gibi itham yaparak yayınladığı videoyu paylaşmasıyla ayrı bir olay. Bu olaylar olmasa çok büyük bir youtuber olacağını inandığım biri

denilene göre ses kaydında ağzından laf almaya çalışıyor ve montaj yapılarak kurana küfür ettiği yönünde gösterilmesi. TTO'nun sadece sahte dediğini kabul ediyor ama küfür etmediğini söylüyor. yaptıklarının farkında özürünü diliyor

montaj işlerden anlamadım için kanıtlayamayacağım ama abone yarışı olduğu zamanlar ve yapan arkadaşın montaj bilmesi bu ihtimali bir miktarda olsa arttıracağı yönünde olduğunu düşünüyorum

anket seçenekleri biraz daha mantıklı yazabilirmişim seçenekler değişmiyor galiba
Bu yüzden arkadaşlarını iyi seç.

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
Uygunsuz davranış

Rulep

80+ Gold
@Rakunabii @AS A SKORZ agalar kavgayı bıraksak konu falan kitlenecek diğer forum üyeleri düşüncelerini yazamayacaklar

Top Bottom