Neler Yeni

GÜNCELLEME! Kuran'a söven(?) TTO'nun Gerçek Hikayesi adlı video hakkında ne düşünüyorsunuz

Sizce Hangisi doğru

• montaj

• hangisi doğru bilmiyorum

• Gerçek

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
biliyorsunuz zaten durumu 6-7 yıl önce olan bir hadise. yt'nin efsane olduğu bu olay üzerine turgut ekimin güzel prim kastığı zamanlar instadan özür dilediği halde ve kendisinin de tamam dediği halde ertesi günü sen bulursam gibi itham yaparak yayınladığı videoyu paylaşmasıyla ayrı bir olay. Bu olaylar olmasa çok büyük bir youtuber olacağını inandığım biri

denilene göre ses kaydında ağzından laf almaya çalışıyor ve montaj yapılarak kurana küfür ettiği yönünde gösterilmesi. TTO'nun sadece sahte dediğini kabul ediyor ama küfür etmediğini söylüyor. yaptıklarının farkında özürünü diliyor

montaj işlerden anlamadım için kanıtlayamayacağım ama abone yarışı olduğu zamanlar ve yapan arkadaşın montaj bilmesi bu ihtimali bir miktarda olsa arttıracağı yönünde olduğunu düşünüyorum

anket seçenekleri biraz daha mantıklı yazabilirmişim seçenekler değişmiyor galiba
Adam zaten onların hepsinden iyi hayat yaşıyor isterse haksız olsh

Rulep

80+ Gold

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Eğer şimdi o olay yaşansaydı abonesi düşmesi yerine ciddi derecede artardı....

Rulep

80+ Gold

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
biliyorsunuz zaten durumu 6-7 yıl önce olan bir hadise. yt'nin efsane olduğu bu olay üzerine turgut ekimin güzel prim kastığı zamanlar instadan özür dilediği halde ve kendisinin de tamam dediği halde ertesi günü sen bulursam gibi itham yaparak yayınladığı videoyu paylaşmasıyla ayrı bir olay. Bu olaylar olmasa çok büyük bir youtuber olacağını inandığım biri

denilene göre ses kaydında ağzından laf almaya çalışıyor ve montaj yapılarak kurana küfür ettiği yönünde gösterilmesi. TTO'nun sadece sahte dediğini kabul ediyor ama küfür etmediğini söylüyor. yaptıklarının farkında özürünü diliyor

montaj işlerden anlamadım için kanıtlayamayacağım ama abone yarışı olduğu zamanlar ve yapan arkadaşın montaj bilmesi bu ihtimali bir miktarda olsa arttıracağı yönünde olduğunu düşünüyorum

anket seçenekleri biraz daha mantıklı yazabilirmişim seçenekler değişmiyor galiba
Çok üzücü bir olay ne güzel youtube de bir saygınlığın var arkadaş diye gezdiğin adam senin hayatını zehir ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

işin üzücü tarafı bu küfürler son yıllarda çok normalleşti lole giriyorum sövmeyen yok

Rulep

80+ Gold
Yok be z kuşağının çoğu Allah'a veya Kur'an küfür ediyor....
şimdi düşününce mantıklı geldi haklısın. izlemeyen insan sayısı artardı ama izleyecek insan daha fazla olacağı için izlenmelerde artış olurdu

Son düzenleme:

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

Banane ne yapmışsa yapmış Allah'la onun arasında

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,187
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
konu açarken bile aklımdaydı kesinlikle yazılacak olan mesajlardan biri buydu şaşırdım açıkçası daha erken gelir diye bekliyordum
Düşünsene şu an olduğunu. İdol olurdu.

Top Bottom