AS A SKORZ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 329
aga son videoyu ızelemdıysen ızle bence adama ağlayacak gibi montaj olamaz bencekesinlikle montaj
aga son videoyu ızelemdıysen ızle bence adama ağlayacak gibi montaj olamaz bencekesinlikle montaj
Adam zaten onların hepsinden iyi hayat yaşıyor isterse haksız olshbiliyorsunuz zaten durumu 6-7 yıl önce olan bir hadise. yt'nin efsane olduğu bu olay üzerine turgut ekimin güzel prim kastığı zamanlar instadan özür dilediği halde ve kendisinin de tamam dediği halde ertesi günü sen bulursam gibi itham yaparak yayınladığı videoyu paylaşmasıyla ayrı bir olay. Bu olaylar olmasa çok büyük bir youtuber olacağını inandığım biri
denilene göre ses kaydında ağzından laf almaya çalışıyor ve montaj yapılarak kurana küfür ettiği yönünde gösterilmesi. TTO'nun sadece sahte dediğini kabul ediyor ama küfür etmediğini söylüyor. yaptıklarının farkında özürünü diliyor
montaj işlerden anlamadım için kanıtlayamayacağım ama abone yarışı olduğu zamanlar ve yapan arkadaşın montaj bilmesi bu ihtimali bir miktarda olsa arttıracağı yönünde olduğunu düşünüyorum
anket seçenekleri biraz daha mantıklı yazabilirmişim seçenekler değişmiyor galiba
çok fazla tepki yedi hala hayatına bakıyorsun adamın ailevi değerlerine herşeyine sövdüler adamın.Adam zaten onların hepsinden iyi hayat yaşıyor isterse haksız olsh
ben öğle düşünüyorumaga son videoyu ızelemdıysen ızle bence adama ağlayacak gibi montaj olamaz bence
Yok be z kuşağının çoğu Allah'a veya Kur'an küfür ediyor....azalırdı ama bu kadar fazla linç almadı
Çok üzücü bir olay ne güzel youtube de bir saygınlığın var arkadaş diye gezdiğin adam senin hayatını zehir ediyor.biliyorsunuz zaten durumu 6-7 yıl önce olan bir hadise. yt'nin efsane olduğu bu olay üzerine turgut ekimin güzel prim kastığı zamanlar instadan özür dilediği halde ve kendisinin de tamam dediği halde ertesi günü sen bulursam gibi itham yaparak yayınladığı videoyu paylaşmasıyla ayrı bir olay. Bu olaylar olmasa çok büyük bir youtuber olacağını inandığım biri
denilene göre ses kaydında ağzından laf almaya çalışıyor ve montaj yapılarak kurana küfür ettiği yönünde gösterilmesi. TTO'nun sadece sahte dediğini kabul ediyor ama küfür etmediğini söylüyor. yaptıklarının farkında özürünü diliyor
montaj işlerden anlamadım için kanıtlayamayacağım ama abone yarışı olduğu zamanlar ve yapan arkadaşın montaj bilmesi bu ihtimali bir miktarda olsa arttıracağı yönünde olduğunu düşünüyorum
anket seçenekleri biraz daha mantıklı yazabilirmişim seçenekler değişmiyor galiba
şimdi düşününce mantıklı geldi haklısın. izlemeyen insan sayısı artardı ama izleyecek insan daha fazla olacağı için izlenmelerde artış olurduYok be z kuşağının çoğu Allah'a veya Kur'an küfür ediyor....
Banane ne yapmışsa yapmış Allah'la onun arasındabiliyorsunuz zaten durumu 6-7 yıl önce olan bir hadise. yt'nin efsane olduğu bu olay üzerine turgut ekimin güzel prim kastığı zamanlar instadan özür dilediği halde ve kendisinin de tamam dediği halde ertesi günü sen bulursam gibi itham yaparak yayınladığı videoyu paylaşmasıyla ayrı bir olay. Bu olaylar olmasa çok büyük bir youtuber olacağını inandığım biri
Düşünsene şu an olduğunu. İdol olurdu.konu açarken bile aklımdaydı kesinlikle yazılacak olan mesajlardan biri buydu şaşırdım açıkçası daha erken gelir diye bekliyordum