Tekrar tekrar dinledim aslında "Kuranı kerim ... (Umrumda değil in küfürlü versiyonu) ...)" Olduğunu fark ettim. İlk duyduğumda bende çok sevdim ve hiç yakıştırmadım kendisini çok severdim özellikle zor hapishane serisini bayılırdım. Özetle Ahmet aga,Ruling game,Gereksiz oda vb. kişilerin ortak olduğu planı hiç yakıştırmadım bu bütün kanalları çok severdim özellikle Ahmet agayı bi ayrı severdim.
Ender baya sıkıntılı bir dönemden geçti bu iftirayı nasıl kaldıracaktı Annesi babası akrabaları vardı onları düşünmeden, hayatına ne olacağı düşünmeden böyle yapmalarıda çok kötü. Linç yedi,Ayyıldız Tim saldırdı ( Bilmiyorum ama kendisi öyle diyor), DDOS yedi İnternetine giremedi. Yıllarca acı çekti ama yinede pes etmeyip Kanadaya gidip bi araba çekti onun bu yönünden takdir ediyorum.
Ama benimde Enderde hoş bulmadığım şeylerde var 15 yaşındasın çocuk aklıdır her şekilde Eyvallah ama yinede bu dini kelimelerin yanına küfür,kötü sözleri hiç yakıştırmıyorum Geçmişte çok küfür ettiğim için yanıt olarak özür diledim ama yinede hala biraz kızgınlığım var.
Birsürü kanal açıp açıklama yaptığına şahit oldum bi özür dileyip bide bunlar yalan demişti burada kafam karıştı bunları geçtim elhamdülillah müslümanım yemin ederimki devam etmeye çalışıp Azmama challange diye garip bir seriye başladığını gördüm. Ne bu şimdi? Yıllar sonra şimdimi açıklıyorsun demeyeceğim çünkü burada hak veriyorum adam yıllarca linç yedi onu bekledi desek ses çıkaracak youtuber desen onlarda yoktu ve anca şimdi duyurmasına bir şey demiyorum.
Kendi yorumumu vereceksem. Allah herşeyi görüyor,duyuyor,biliyor İnşallah bu olayın sonucu herkesin hak ettiği gibi sonuçlanır.